#Ümmetinİstikbaliİçin Etiketi Türkiye Gündeminde!

Furkan Vakfı gönüllüleri tarafından başlatılan #Ümmetinİstikbaliİçin etiketi Türkiye gündeminde...

#Ümmetinİstikbaliİçin Etiketi Türkiye Gündeminde!
18 Haz 2018 13:18:33

Furkan Vakfı gönüllülerinin başlattığı etiket çalışması çok rağbet gördü. Yarım saat içerisinde Türkiye gündeminde 2. sıraya yükselen #Ümmetinİstikbaliİçin etiketine binlerce Twitter kullanıcısından destek gelmeye devam ediyor.

Özellikle son asırda Muhammed Ümmetinin içerisinde bulunduğu içler acısı durum ne yazık ki dünya Müslümanlarının gündeminde yeteri kadar yer almıyor. Ancak Müslümanlar, hem dinleri hem insanlık gereği kardeşlerine sahip çıkmalıdır.

Durum buyken ümmetin kurtuluşu ve hayırlı bir neslin yetişmesi için gecesini gündüzüne katarak İslami faaliyetlerde bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi haksız bir şekilde 130 gündür Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanıyor. 

Bu önemli hususlarda farkındalık oluşturmak için açılan etikete binlerce kişiden, 'ümmetin istikbali için; ümmetin hocaları serbest kalmalı' mesajları gelmeye devam ediyor. 

Ayrıca gündemdeki etikete, Semra Kuyul Hocahanım’ın da destek verdiği görüldü. Semra Kuytul’un ve diğer katılımcıların attığı tweetlerden bazıları şöyle;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 


 



0 Yorum

Yorum Yaz