Yandaş Haber Sitesi Akşam’dan Furkan Vakfına FETÖcü İftirası!

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı, Furkan Vakfı davası sonrası yandaş ve tetikçi medya, iftiralarına aralıksız devam ediyor. 30 Ocak’tan itibaren yandaş medya tarafından gerçekleştirilen algı operasyonu ile Furkan Vakfının her türlü silahlı terör örgütü ile bağlantısı varmış gibi gösterilmeye çalışılmıştı. Bu kez de AKŞAM haber sitesinin iftira haberi peşinde olduğu görüldü. 17 Şubat'ta yayınlanan haberlerinde vakfın FETÖ bağlantısı olduğu iddia edildi.

Yandaş Haber Sitesi Akşam’dan Furkan Vakfına FETÖcü İftirası!
19 Şub 2018 07:07:58

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tutuklu yargılandığı, Furkan Vakfı davası sonrası yandaş ve tetikçi medya, iftiralarına aralıksız devam ediyor. 30 Ocak’tan itibaren yandaş medya tarafından gerçekleştirilen algı operasyonu ile Furkan Vakfının her türlü silahlı terör örgütü ile bağlantısı varmış gibi gösterilmeye çalışılmıştı. Bu kez de AKŞAM haber sitesinin iftira haberi peşinde olduğu görüldü. 17 Şubat'ta yayınlanan haberlerinde vakfın FETÖ bağlantısı olduğu iddia edildi.

AKŞAM haber sitesinin söz konusu haberinde, M. Arvas’ın sosyal medya hesabı üzerinden Furkan Vakfı’na kayyum atanmasını eleştiren açıklaması çarpıtılarak, Furkan Vakfı’nın Fetö ile bağlantısı olduğu iddia edildi. Ayrıca  ‘FETÖ/PDY Soruşturmasında da adının geçtiği belirtilen bu kişinin vakfa kayyum atayan hâkimleri, “Yaptığınız yanınıza kar mı kalacak sanıyorsunuz?” diyerek tehdit ettiğini savundu.

FETÖ’cü ve darbeyi destekleyici gibi göstermeye çalıştığı,  karanlık odaklara tetikçilik yaptığı görülen bu sitenin Furkan Vakfı’na kumpas girişimi olarak ortaya atılan ve Vakfın resmi hesabından cevabı defalarca verilmiş olan konuları yeniden tazelemeye çalıştığı görüldü. Hâlbuki ortaya atılan iftiralar sonrası Furkan Vakfı’nın resmi hesabından verilen cevaplar ve videolu ispatlar üzerine bu söylentilerin asılsız olduğu tüm kamuoyunca kabul edilmişti.

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi, 8 Şubat tarihli mahkemedeki savunmasında da FETÖ’cü iddialarına da cevap vermişti. Hocaefendi’nin Mahkeme Savunmasındaki Konuyla İlgili Sözleri;

Tüm Türkiye Alkışlarken Ben Onları Tenkit Ediyordum:  FETÖ dediğiniz yapılanmayı 35 yıldır kaç defa tenkit ettiğimi ancak Allah bilir. İnternette bunlar da vardır. Ben bunları oldu bitti tenkit ettim. Hatta o konuşmalara bakarsanız 1998 yılında “Allah'ın tokadını yiyeceksiniz sevenleriniz kalmayacak, gönüllerde yeriniz kalmayacak. Çünkü dine zarar veriyorsunuz” diyordum, tüm Türkiye alkışlarken ben onları tenkit ediyordum. Cumhurbaşkanı bile onu Türkçe Olimpiyatlarında Türkiye'ye davet ederken ben onları tenkit etmiştim. Hatta onların birtakım baş komiserleri falan beni Emniyete çağırmıştı.

PKK, DAEŞ Veya FETÖ İle Beni Suçlamak Akıl Kârı Değildir! 2013-2014 yıllarında FETÖ'ye “siz yakında çökeceksiniz Allah'a tövbe edin” dedim. PKK, DAEŞ veya FETÖ ile beni suçlamak akıl kârı değildir bunu söyleyenler bana bir tane delil göstersin. Bunlar benim bir cümlemi alıyorlar bir başlık atıyorlar başlığı okuyan insan, beni öyle zannediyor, vallahi billahi öyle değildir. Bu çok alçakça bir şeydir. Bana sürekli iftira atmaktadırlar, konuşmalarımın asılları internette vardır. İnsanlar uzun konuşmaları izlememektedir.

Hocaefendi, Akp’nin Yıllarca Birlikte Olduğu Gülen Cemaatini Defalarca Uyarmıştı

Gazete haberinde Hocaefendi’nin “FETÖ’cü olduğu” iftirasında bulundu. Hâlbuki Alparslan Kuytul Hocaefendi, hükümet yıllarca Gülen cemaatiyle beraberken, onların düzenledikleri Türkçe olimpiyatlarına katılırken, Gülen Cemaatinin yanlış yolda olduğunu, dine zarar verdiklerini ve tevbe etmezlerse Allah’ın buna müdahale edeceği uyarısında bulunmuştu.

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi’den şok eden video!

Çökeceksiniz, Tevbe Edin!

Alparslan Kuytul Hocaefendi daha öne bu şekilde atılan seviyesiz ve alçak iftiralara cevap vermişti;

Alparslan Kuytul Hocaefendi Atılan İftiralara Cevap Verdi

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkında daha önce defalarca atılan ‘darbeyi önceden biliyor’ iftirası da bertaraf edilmişti;

Savcılık incelemesi sonucunda mahkemeye gerek görülmedi

Akşam haber sitesinin yaptığı bu alçak haber, Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye kumpas girişimi ve halkı provoke etme amaçlı yapılmış bir haber olarak değerlendirildi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye FETÖ'cü ve darbeci iftiraları atan aynı gazetenin Haziran 2012’de yaptığı bir haberde Erdoğan'ın Gülen'i Türkiye'ye davetine ve 'hasret bitsin' sözlerine yer vermesi dikkatlerden kaçmadı.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ali 01 Oca 1970 02:00:00

    Ders alana ders çok almayanlar .öcü demeye devam edin


Yorum Yaz