Yandaş Medyanın Moralini Bozacak Furkan Vakfı Hakkındaki Tem Raporu Türkiye TT Listesinde

Furkan Vakfı ve kurucusu Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tertemiz olduğunu ispatlayan belgeler ard arda yayınlandı. Furkan Vakfı’nı bu kez Adana TEM biriminin araştırma raporu temize çıkardı ve açılan etiketle birlikte tüm TÜRKİYE O BELGEYİ okudu.

Yandaş Medyanın Moralini Bozacak Furkan Vakfı Hakkındaki Tem Raporu Türkiye TT Listesinde
26 Eyl 2018 12:41:46

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Avukatı Adem Tural twitter hesabından ADANA Terörle Mücadele Biriminin Furkan Vakfı’nın hiçbir terör örgütüyle bağlantısının olmadığına dair araştırma tutanağını paylaştı.

Furkan gönüllüleri ise her çarşamba düzenledikleri Alparslan Kuytul Hocaefendi ile aynı saatte çay- kahve içme etkinliklerinde bu kez TEM’in araştırma tutanağını konu alan #FurkanVakfıİşteBelgesi isimli etiket açtı.

Açılan etiket kısa sürede Türkiye gündemine oturarak TT listesinde 1.sırada yerini aldı. Yoğun ilgi gören etiket ile birlikte Tüm Türkiye Furkan Vakfı, Alparslan Kuytul ve arkadaşlarının  medyanın servis ettiği gibi olmadığını bir kez daha görmüş oldu.

Yandaş ve tetikçi medya ise tüm bu gelişmeler karşısında sessizliğini koruyor.


Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi terör örgütleriyle berabermiş(!) gibi gösterip itibarını zedelemeye çalışanların moralini bozacak TEM RAPORU şu şekilde;


On binlerce Furkan gönüllüsü ise terörle hiçbir bağı olmadığı birçok belge ile ispatlanan Alparslan Kuytul Hocaefendi ve arkadaşlarının terörist muamelesi görmelerini ŞİDDETLE kınadıklarını dile getirerek “Adalet ve Özgürlük” çağrılarında bulundular.

 


 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz