Yandaş ve Tetikçi Medyaya Kötü Haber!

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin 8 Kasım'da Adana 11. Ağır ceza mahkemesinde görülen "Terör propagandası" davasından ilk duruşmada tahliye edilmesi, aylardır Hocaefendi hakkında terör algısı oluşturmaya çalışan tetikçi ve yandaş medyanın çabalarını alt üst etti.

Yandaş ve Tetikçi Medyaya Kötü Haber!
12 Kas 2018 17:22:59

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Adana 11. Ağır ceza mahkemesinde görülen "terör propagandası" davasının ilk duruşması 8 Kasım'da Adana Bölge Adliyesinde gerçekleşti.


9.5 aydır haksız bir şekilde tutuklu bulunduğu Bolu F Tipi Cezaevi'nden SEGBİS yöntemi ile mahkemeye katılan Alparslan Kuytul Hocaefendi terör propagandası iddialarına karşı savunmasını yaptı.

Hukukçuların da yoğun ilgi gösterdiği davada mahkeme heyeti, savcının tutukluluğunun devamını istemesine rağmen Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin tahliye edilmesine karar verdi.

11. Ağır ceza mahkemesinin tahliye kararıyla, terör propagandası iddiasının içinin boş olduğunu gözler önüne serildi.

"Terör" Algısı Oluşturmaya Çalışanlara Mahkemeden İstedikleri Cevap Çıkmadı

Uzun bir süredir Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfının terörle bir bağlantısı varmış gibi göstermeye çalışanlara terör mahkemesinden istedikleri cevap gelmedi. Mahkeme tahliye kararı verdi.

Yandaş ve Tetikçi Medya ise tahliye haberini yaparken "sadece bundan tahliye edildi" diyerek basite indirgemeye çalışsa da gerçeği gizleyemedi.

Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin terör mahkemesinden tahliye edilmesi üzerine sosyal medyada bazı müfteri mihrakların kırpılmış videoları tekrar servis ettiği görüldü.

TEM MİT KOM ve VGM Raporlarına Karşı da Sesleri Çıkmamıştı!

Aylar önce gerçeklesmis bir olayı bugün yaşanmış gibi servis etmeye gayretli(!) olan yandaş ve tetikçi medyanin aynı gayreti devletin resmi kurumlarınca hazırlanan belgelere karşı göstermediği görüldü.

Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye karşı sosyal medya üzerinden kimler tarafından servis edildiği bilinmeyen kırpma videoları dahi ana haber bülteninde haber yapan medyanın, Devletin resmi belgesini haber yapmaması art niyetini açıkça ortaya koydu.

MİT TEM KOM VGM tarafından Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfı hakkında hazırlanan raporlar görmezden gelindi.

 

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kurucusu olduğu Furkan Vakfı hakkındaki iftiraları çökerten belge!   TEM'den Furkan Vakfı'nı Aklayan Tutanak!   Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı'nın Tertemiz Olduğunu İspatlayan 3 Belge Daha!   Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkındaki "Darbeye hayırlı olsun dedi" iftirasına VGM'den cevap!   Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Suçsuzluğu Bir Kez Daha Ortaya Çıktı!


2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Ercan Bayramoğlu 11 Ara 2018 22:06:00

    Bu karaktersiz medyaya dava açılmayacak mı bize o kadar hakaret edip iftira ettiler hepsine ayrı ayrı dava açılması lazım

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Zerniyar Daşbulak 11 Ara 2018 19:35:00

    Bugün hakkı konuşmayanlar Allah'a hesap veremeyecekler


Yorum Yaz