Yazar ve Hocalardan Semra Kuytul'a Destek!

Semra Kuytul Hocahanımın bugün gözaltına alınması üzerine #SemraKuytulGözaltında etiketine yüzbinlerce kişi destek mesajları atarken yazar ve hocalar da haksız gözaltına tepki gösterdi.

Yazar ve Hocalardan Semra Kuytul'a Destek!
09 Eki 2018 21:25:04

Bugün saat 13:00 sularında Bolu'da sessizce yürürken haksız bir şekilde gözaltına alınan Semra Kuytul Hocahanım'a yüzbinlerce destek mesajı yağdı. Aralarında Türkiye genelinde tanınan hoca ve yazarlarında bulunduğu destek mesajlarında, yapılan gözaltının haksız olduğu ve gidişatın iyi olmadığı vurgusu yapıldı. 

Semra Kuytul Hocahanım'ın gözaltına alınmasıyla birlikte #SemraKuytulGözaltında şeklinde açılan etiket Türkiye gündemine yükselerek 100 bini aşkın tweet ile gün boyunca TT listesindeki yerini korudu. Etikete farklı kesimlerden birçok sosyal medya kullanıcısının katıldığı görülürken, Semra Kuytul'a yapılanın zulüm olduğu ve haksız bir muamele yapıldığı söylendi. 

Toplumun hemen hemen her kesimiyle tanınmış yazar ve hocalar da desteklerini ve bu haksız muamele karşındaki üzüntülerini dile getirerek yaşanan haksızlığa sessiz kalmadı. 

Haksız bir şekilde gözaltına alınarak yaklaşık 8 saat sonra serbest bırakılan Semra Kuytul Hocahanım ve beraberindeki 13 kişiye gelen destek mesajlarından bazıları şöyle;

 

 

İlgili Haber;

Semra Kuytul'a Destek Yağdı!


0 Yorum

Yorum Yaz