Dizi Yapımcısı ve Yayıncıları da İdam Edilsin!

Mersin'de bıçaklanarak öldürülen ardından da cesedi yakılan Özgecan Aslan için "Tecavüz insanlık suçudur" çıkışlı eylemler düzenleyen CHP'li vekiller ve olaya sözde tepki gösteren Aydın Doğan medyasının pespayelikleri bir kez daha gündeme geldi.

 Dizi Yapımcısı ve Yayıncıları da İdam Edilsin!
17 Şub 2015 08:21:59

Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan'ın ölümü üzerinden timsah gözyaşları döken Aydın Doğan medyası eleştirilerin odağı oldu.

"Özgecan'ın katilleri idam edilsin" yollu çıkışlar sergileyen kesimlerin o vahşetin adeta fikri altyapısını hazırlayan 'Fatmagül'ün Suçu Ne' gibi dizilere kanallarında yer veren Aydın Doğan'ın da asılmasını istemesi gerektiği ifade ediliyor.

Sosyal medyada infiale neden olan vahşet için tüm kesimlerden tepki gelirken CHP'li vekillerin neden toplum ahlakını bozan yapımlara karşı eylemler düzenlemediği de sorgulanıyor.

Konu ile ilgili olarak @istiklalsavasi adlı Twitter hesabından yapılan, "Tecavüz eden suçlu en ağır şekilde cezalandırılsın ama o tecavüzü normatif hale getiren Ayşegül'ün Suçu Ne isimli dizinin yapımcısı, yayıncısı ve ona tepki vermeyen sözde aydınlar, entellektüeller nerde" yorumları dikkat çekti.

@istiklalsavasi ayrıca, "Aydın Doğan tecavüzü TV kanallarında meşrulaştırıyor ve sonra da Ahmet Hakan, Ayşe Arman gibi tüm yazar kadrosu eyvah tecavüz diye bağırıyor. Tecavüz, patronun kanalında olduğunda toplumun bilinçaltına işlendiğinde neden Ahmet Hakan'lar, Aydın Doğangiller familyasının şahinleri suspus?" mesajını paylaştı.

RTÜK UYUYOR MU?

Türk toplumunu ahlaki açıdan uçuruma sürükleyen ve Özgecanların canına mâl olan dizilere göz yummakta ısrar eden Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) da Twitter'dan gelen eleştirilerden nasibini almış durumda.



3 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Özge Orhan 07 Kas 2016 16:46:00

    Hayvanlara bu insanlık dışı işkenceleri yapanlara iyi bir ceza olmuş!Umarım ders alırlar!!!

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ipek demir 01 Oca 1970 02:00:00

    kesinlikle güzel bir noktaya dikkat cekmissiniz allah razı olsun...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    isa göker 01 Oca 1970 02:00:00

    En azından bizim ülkemizde böyle bir uygulmaya yok şükürler olsun.Bu hayvanlık dışı uygulamayı yapanlar veya destekleyenleri ALLAH görüyor ve ona göre değerlendirecektir hesabı gelince.


Yorum Yaz