Türkiye'yi İstila Eden Çeteyi Sileceğiz

Vefatının 18’inci yıldönümünde MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş, kabri başında yapılan törenle anıldı. Törende MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşma yaptı.

 Türkiye'yi İstila Eden Çeteyi Sileceğiz
05 Nis 2015 13:15:46

Türkeş’in Ankara’daki Anıtmezar’ında gerçekleştirilen törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş’in oğlu Tuğrul Türkeş, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, milletvekilleri Sinan Oğan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşma yaptı. Bahçeli, şunları söyledi: “Demokrasinin tüm imkânlarını kullanarak Türkiye’yi istila eden siyasi menfaat çetesini silmek ve tasfiye etmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Yorulmayacağız, uyumayacağız, sıkılmayacağız ve doğruları anlatacağız. ‘Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır’ diyen Türkeş Bey’in bizlere bıraktığı mücadele disiplinini mutlaka iktidara taşıyacağız. Önümüzdeki dönem tarihi bir fırsatı sunmaktadır. Bu fırsat, dünyayı Türkçe okuyan Türk milliyetçileri için ülkemizi tek başına iktidar ile yönetme imkânıdır. 7 Haziran, 92 yıllık Türkiye Cumhuriyeti’nin doğruluşunda milat olacaktır. Alparslan Türkeş Bey’in Türk milleti için manevi vasiyeti, ülkücülerin milletle kenetlendiği ve tam bir kucaklaşma yaşadığı gün gerçekleşecektir. Ve o güne çok az bir süre kalmıştır. Ruhu şâd olsun.”

Devlet Bahçeli, MHP’ye yönelik saldırılar yapıldığını anlattı. Bu operasyonların başarıya ulaşamayacağını ifade eden Bahçeli, “Üzerimizde projelendirilen oyunlar dün işe yaramadı, bugün de yaramayacaktır. Düşmemizi amaçlayan karanlık kampanyalar, şirret operasyonlar, çirkin emeller, yıkım ve yenilgiye odaklanmış tezgâhlar dün sonuç alamadı, bugün de olacak olan budur.” diye konuştu.



0 Yorum

Yorum Yaz