22 Ocak Mahkemesine Günler Kala Alparslan Hoca’nın Sevenleri Cezaevinin Önüne Akın Etti

338 gündür Bolu cezaevinde haksız bir şekilde tutuklu olan Alparslan Kuytul Hoca ile açık görüş günü olması sebebiyle bu hafta da Semra Kuytul Hocahanım çocuklarıyla birlikte Bolu’ya gitti. Olumsuz hava şartlarına rağmen Bolu Cezaevinin önünde toplanan kalabalık ise dikkat çekti.

22 Ocak Mahkemesine Günler Kala Alparslan Hoca’nın Sevenleri Cezaevinin Önüne Akın Etti
12 Oca 2019 12:55:31

Geçtiğimiz 11 ay içerisinde her hafta uzun yolculuklar sonrası Bolu'ya görüşe giden Semra KUYTUL Hocahanım 47. Hafta da olumsuz hava şartlarına rağmen çocuklarıyla beraber Bolu'ya gitti.


Semra Hocahanım, Alparslan Hoca ile görüşmeden önce sosyal medyada şu ifadeleri paylaştı:

Bolu için birkez daha yola çıktık. Yarın açık görüşümüz var. Öğrenci hakkını kullanarak çocuklarla #Cumartesi gidiyoruz. Her defasında "bu son yolculuk olsa" diyoruz ama.. Bu defa sayısını sayamadım. 46. mı 47. mi kez Bolu'dayız. Bu zulmü yapanlara "tutun içerde" demek kolay geliyor. Yaşadığımız her zorluğu Rabbimize havale ediyoruz.

ÇOCUKLARINA SARILMA İMKANI BULDU

47 haftadır aile ve sevenlerinden ayrı bırakılan Alparslan Kuytul Hoca, bu hafta açık görüş günü olması vesilesiyle bir kez daha çocuklarına sarılma fırsatı buldu.

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN BOLU CEZAEVİNE KALABALIK ZİYARETÇİ EKİBİ

22 Ocak mahkemesine sayılı günler kala Bolu F Tipi Cezaevi tarihi anlara şahitlik yapmaya devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hoca’ya selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanım’a desteklerini sunmak için Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden onlarca ziyaretçi olumsuz hava şartlarına rağmen bu hafta da Bolu Cezaevinin önünde toplandı.

Bu hafta Adana, Manisa, Kahramanmaraş ve Gaziantep’ten gelen ziyaretçiler Bolu F Tipi cezaevi önünde canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayında Alparslan Hoca’ya yapılan zulme tepki gösteren ziyaretçiler, özgürlük çağrılarını yinelediler.



0 Yorum

Yorum Yaz