Adana'da Miraç Kandili Vesilesiyle Kutlu Doğum Programının Hazırlıkları Tüm Hızıyla Sürüyor

Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yıl boyunca düzenlediği konferanslarla sürekli gündemde olan Furkan Vakfı, 23 Nisan’da Adana’da yapacağı “Model İnsan Hz. Peygamber” konulu konferans ve etkinlik programının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Adana'da Miraç Kandili Vesilesiyle Kutlu Doğum Programının Hazırlıkları Tüm Hızıyla Sürüyor
19 Nis 2017 19:39:33

HAZIRLIKLAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Adana'da Miraç kandili vesilesiyle gerçekleştirilecek olan büyük programa sayılı günler kala hazırlıklara aralıksız devam eden Furkan Vakfı konferansın  tüm halkımız tarafından duyulması için sosyal medya, afiş ve reklam çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

 

Furkan Vakfı’nın genel merkezi olan Adana’da tanıtım ve duyuru çalışmalarının da aralıksız devam ettiği görülüyor. Basılan afişler Adana’nın dört bir yanına dağıldı ve asıldı.

Gerek sanal âlemde gerçekleştirilen duyuru çalışmaları gerekse bil fiil gösterilen gayretler sonucu büyük bir katılım olacağı beklenen DEV BULUŞMA’ya günler kaldı. Amaçları 23 Nisan’da konferans vesilesiyle Ümmetimizin kurtuluşa susadığı şu dönemde, çağına mucizevi kurtuluş getiren EFENDİMİZİ hatırlamak ve Peygamberimizin davasının anlatmak.

PROGRAMDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YER ALIYOR

Bu sene KUTLU DOĞUM münasebetiyle tertiplenecek olan konferansta Kur’an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletisi, sinevizyon gösterimleri ve kendine özgü beste ve yorumlarıyla Grup Furkan yer alacaktır.

CANLI YAYIN
Konferans,  www.furkanvakfi.net ve  www.tvfurkan.com adreslerinden canlı olarak yayınlanacaktır.

Kutlu Doğum Programıyla ilgili tanıtım sinevizyonu;

 



0 Yorum

Yorum Yaz