• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseti esnafın, işçinin, gencin, çiftçinin yanındadır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseti esnafın, işçinin, gencin, çiftçinin yanındadır

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Recep Tayyip Erdoğan siyasetinin esnafın, işçinin, gencin, çiftçinin yanında olduğunu ifade etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Recep Tayyip Erdoğan’ın siyaseti esnafın, işçinin, gencin, çiftçinin yanındadır
12 Şub 2021 20:19:00

Çelik, AK Parti Adana Gençlik Kolları 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

AK Parti'nin bütün kademelerinin, gençlik kollarından geldiğini belirten Çelik, "Bizim için ne kadar büyük bir bereket, ne kadar büyük bir onur ve Adana için ne kadar büyük bir başarı. Gençlik kollarımıza partimizi teslim ediyoruz. Siz çok şanslısınız. Böylesine büyük bir siyaset okulunda, böylesine bereketli bir siyaset ocağında, böylesine güçlü bir yürüyüşün membanda siyaset üstadı, ülkemizin Cumhurbaşkanı liderimizle yürüyorsunuz. Hepimizin tek amacı, sizlerin yarın bir gün bu kürsülerde bizim yerlerimizde bu konuşmaları yapmanız. O zaman biz, siz bu konuşmaları yaptığınızda yaşlı ve emekli olmuş insanlar olarak bu sıralarda oturup sizleri dinlediğimizde sizlerle gurur duyacağız" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları'nın ruhu ve yaşı en genç üyesinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu dile getiren Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

Türkiye'nin karanlık günlerinden ışığa doğru yürürken Cumhurbaşkanı'mız vardı. Bütün herkes karşısındaydı, dünya karşımızdaydı. Umut zamanıydı, umutsuzluk zamanıydı. Hem kış hem yaz bir aradaydı ama şunu biliyorduk, aynı sizin gibi bu yolu yürürsek, birbirimizle kol kola girersek, birbirimizden asla ayrılmazsak, birbirimize kardeş olursak, sadakatle yürürsek, inandığımız yolda yürürsek, aynı sizin yaptığınızı yaparsak Türkiye aydınlık günlere çıkar, biliyorduk. Ben en zor zamanlarda bile hafızamda ne kalmış diye yokladığımda şunu görüyorum; zaman zaman bazı arkadaşlarımız geliyor umutsuzluğa düşmüşler, yorulmuşlar, kırılmışlar, kırgınlık duyuyorlar. En zor zamanlarda bizim asla umutsuzluğumuz yoktu, asla kimseye kırılmıyorduk, asla yorulmuyorduk çünkü 'önemli olan bu yolu yürümektir.' diyorduk.

"Türkiye artık gençler tarafından yönetiliyor"

Çelik, şunları ifade etti:

Bakın Cumhurbaşkanı'mız, sizlere, gençlerin önünü açan, sizi sadece partilerde direklere bayrak asan gençler olmaktan çıkarıp siyasetin öznesi haline getiren il başkanı, ilçe başkanları, belediye başkanı, milletvekili yapan büyük bir devrim gerçekleştirdi. Türkiye artık gençler tarafından yönetiliyor. Bütün bunlar yapılırken size spor tesisleri, sanat alanları, daha iyi eğitim imkanları hediye etti. Şimdi en büyük hediyesi nedir biliyor musunuz? Bizim gelecek nesillere olan borcumuz, Türkiye'ye yeni bir anayasa yapılmasıdır. Cumhurbaşkanı'mızın sizlere (gençlere) en büyük hediyesi, yeni bir anayasanın yapılmasıdır. Yeni anayasa yapıldığı zaman bu, Türkiye'nin, gençler tarafından yönetilen bir Türkiye'nin, önü açık bir Türkiye'nin, hiç kimse tarafından önü kesilemeyecek bir Türkiye'nin nüfus cüzdanı olacaktır. Biz mücadelemize yeni başlıyoruz. Cumhurbaşkanı'mız 2023'ten bahsederken 2024'ten bahsederken yaşadığı heyecanı görüyorsunuz. Yaşadığı, gösterdiği azmi görüyorsunuz. Bütün bunlar bir araya geldiği zaman size Türkiye için yeni bir anayasa da hediye edilmiş olacak.

"Bu siyaset, esnafın, işçinin, gencin, çiftçinin yanındadır"

Erdoğan'ın siyasetinin, esnafın, işçinin, gencin, çiftçinin yanında olduğunu ifade eden Çelik, şunları söyledi:

O gün çıkmışlar diyor ki 'Recep Tayyip Erdoğan çiftçiyi, esnafı, işçiyi bilmez, Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği yok.' Bu iş, herhangi bir şekilde her seçime girip de her seçimden yenilgi almaya benzemez. Bu iş, beceriksiz siyasete benzemez. Bu siyaset, Recep Tayyip Erdoğan siyasetidir. Bu siyaset, esnafın, işçinin, gencin, çiftçinin yanındadır



0 Yorum

Yorum Yaz