• Anasayfa
  • SİYASET Haberleri
  • AKP Sözcüsü Çelik: Soylu’yla ilgili, eski Başbakanımızla ilgili iddiaları en güçlü şekilde reddediyoruz

AKP Sözcüsü Çelik: Soylu’yla ilgili, eski Başbakanımızla ilgili iddiaları en güçlü şekilde reddediyoruz

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AKP Sözcüsü Çelik: Soylu’yla ilgili, eski Başbakanımızla ilgili iddiaları en güçlü şekilde reddediyoruz
26 Mayıs 2021 18:25:41

Çelik, "İllegal mafyatik bir kişinin iftiraları gündeme getiriliyor. AK Parti MYK’sı, Süleyman Soylu’yla ilgili, eski Başbakanımızla ilgili bu iddiaları en güçlü şekilde reddetmektedir" şeklinde konuştu.

İllegal mafyatik kişinin İçişleri Bakanımız hakkındaki iddiaları dile getiriliyor. AK Parti MYK'mız İçişleri Bakanımız ve Binali Yıldırım hakkındaki iddiaları reddetmektedir. İllegal mafyatik adamların siyasette referans olarak kabul edilmesinin yanlış olduğunu söyledim. Siyasetin doğasında olmaması gereken bir şey yaptılar ve illegal alanda yöneltilen iddiaları malzeme olarak kullanmak gibisinden tarihi bir hata yaptılar.

Suç örgütlerinin söylediklerini siyasetin meşru alanı haline getirirseniz yarın öbür gün de başka bir suç örgütü mensubunun sizinle ilgili benzer iddialar getirmesi halinde bunların da meşru olduğunu kabul etmiş olursunuz. Her suç örgütü mensubu çıksa bugün bu iftiraları başka bir siyasi parti ile ilgili yapsa yarın kendileri için söylenecek sözleri de doğru kabul etmiş olurlar. AK Parti MYK'sı bütün bu iftiraların karşısında, arkadaşlarımızın yanındadır.



0 Yorum

Yorum Yaz