Almanyalı Doktorlardan Koronavirüs Tedbirleri Protestosu

Almanyada koronavirüs tedbirlerini abartılı bulan doktorlar, kurdukları gruplar ile her hafta protesto düzenliyor. Berlin’de başlayan ve daha sonra farklı illere sıçrayan protestolara koronavirüs tedbirlerini abartılı bulan herkes katılabiliyor. İşte Almanyalı hekimlerin koronavirüs tepkileri;

Almanyalı Doktorlardan Koronavirüs Tedbirleri Protestosu
05 Haz 2020 12:41:28

Aydınlatmak İçin Hekimler ve Demokratik Direniş Grubu

Geçtiğimiz aylarda Almanya'nın Hamburg kentinde korona önlemlerini abartılı bulan 5 doktor “Aydınlatmak için hekimler” grubunu kurdu. Bu gruba çoğunluğu doktor olmak üzere Almanya'nın farklı illerinden 100 den fazla kişi destek verdiğini açıkladı.

Yine Almanya’da koronavirüs önlemlerini abartılı bulanlar tarafından 23 Mart’ta “Demokratik Direnişi” grubu kuruldu.

Her Hafta Hijyen Protestosu Düzenliyorlar

“Demokratik Direniş” ve “Aydınlatmak için Hekimler” grubu, Almanya'nın farklı illerinde her Cumartesi saat 15:30’da “Hijyen-Protestosu” adında protesto düzenliyor. Korona virüs önlemlerini abartılı bulan herkes bu eylemlere katılabiliyor.

“Aydınlatmak için Hekimler”, “Demokratik Direnişi” ve “Kanser 21” adlı derneğin 07 Mayıs’ da düzenlediği basın açıklamasında korona hakkındaki görüşlerini beyan etti.

Ortak basın açıklamasından öne çıkanlar ise şu şekilde;

• Covid 19 önlemlerini abartılı buluyoruz. Önlemler virüsü yok etmeye yönelik değil.

• Covid 19 virüsü mevsimsel grip boyutunda. Buna rağmen bir panik havasını oluşturulması bir kurgudur. Küresel bir suç işlemin ve mafyacılığın ortasındayız

• Planlanan aşı ilacın içinde hangi maddelerin olduğu belirsiz

• 2014 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından Kenya'da aşı ilacı kampanyası başlatıldı. Aşının içinde doğumu engelleyecek hormonun katıldığı öne sürülüyor .

• Görüşlerini dayandırdıkları kişilerden biri Prof. Dr. Sucharit Bhakdi'dir. Onun görüşleri daha sonra beyan edilecektir.

• Yukarıda beyan edilen görüşleri savunanlara ve korona önlemlerini abartı bulunanlara baskı yapılıyor, medyada komplo teoricisi olarak nitelendiriliyorlar ve itibarsızlaştırılıyorlar .

• Covid 19'a karşı tek çözüm olarak bir aşı ilacının gösterilmesi şaşkınlık vericidir. Üstelik Bill Gates tarafından meydana getirilen bu aşı daha önce kötü sonuçlar vermişken.

• Ayrıca bu ilacın piyasaya hemen sürülebilmesi için, öncesinden yapılan standart denetim prosedürün azatılması da şaşkınlık vericidir. Denetimin kaldırılmasını savunan profesör kısır rakamlar ile bir hesaplama yapıp, Covid'i halkın gözünde tehlikeli gösterip panik havası oluşturuyor.

• Halbuki aynı profesör 2009 yılında “Domuz Gribi” hakkında da bir hesaplama yapıp, feci şekilde yanılmıştı

Her Cumartesi yapılan protesto eylemleri ise Almanya'nın havuz medyası tarafından kötü lanse edilerek faşist, aşırı sağ, aşırı solcu, komplo teoricileri gibi ifadeler kullanılıyor.




0 Yorum

Yorum Yaz