Alparslan Hoca 6 Eylül Mahkemesi Öncesi Bir Kez Daha Ailesiyle Görüştü

Haksız tutukluluğunun 571. gününde Alparslan Kuytul Hoca için Bolu Cezaevi önünde bir araya gelen Furkan gönüllüleri, 6 Eylül’de gerçekleşecek mahkeme için adalet taleplerini yinelediler.

Alparslan Hoca 6 Eylül Mahkemesi Öncesi Bir Kez Daha Ailesiyle Görüştü
03 Eyl 2019 13:44:44

Açık görüş günü olması sebebiyle bugün Alparslan Kuytul Hoca ailesi ile görüştü.

6 Eylül Mahkemesine sayılı günler kala Alparslan Kuytul Hocaya selamlarını iletmek ve Semra Kuytul Hocahanım’a desteklerini sunmak için gelen bir grup ziyaretçi de Bolu Cezaevinin önünde toplandı.

“ÖNCÜ NESİL HOCASININ YANINDA!” , “ALPARSLAN HOCAMIZ YALNIZ DEĞİLDİR” , “FURKANDIR ADIMIZ TEMİZDİR ALNIMIZ” sloganları ile "tahliye" bekleyen Furkan gönüllüleri, Hocaefendiye desteklerini gösterdiler.

Semra Kuytul gerçekleşen görüş sonrası Twitter'dan yaptığı açıklamada “6 Eylül'de tahliye konusunda oldukça ümitliyiz.. Dosyamızı kamuoyu takip ediyor. Ortada gerçekten suç yok! Aksine bu süreçte tertemiz bir hayat-hayatlar ortaya çıktı.” ifadelerini kullandı.

Semra Kuytul Hocahanımın sosyal medya paylaşımları şöyle;

Bugün #Salı.. Yine #Bolu'dayız. Kıymetli eşimle görüştük. Artık (Bolu) yolunun sonuna geldiğimizi düşünüyoruz.. 6 Eylül'de tahliye konusunda oldukça ümitliyiz.. Dosyamızı kamuoyu takip ediyor. Ortada gerçekten suç yok! Aksine bu süreçte tertemiz bir hayat-hayatlar ortaya çıktı...

Bu haksız süreçte 20 ayı geride bıraktık. Dile bile zor 20 aydır o, cezaevinde biz yollardayız... Suçumuz olmadığı halde ceza çektik! Ama artık bu sıkıntılı sürecin sonuna geldiğimize inanmak istiyoruz. Geride gayet meşru çizgide bir hak mücadelesi bıraktık..

Olur da süreç (ZULÜM) devam ederse meşru hak arayışımız ve eylemlerimiz kesintisiz devam eder ve bulduğumuz her meşru platformda hakkımızı aramaya devam ederiz. SUÇSUZUZ!! BUNU HALK ANLADI..SİYASETTE, YARGIDA, HERKES BİLENE KADAR HAKLIYIZ DEMEYE DEVAM EDERİZ.. #Unutturmayacağız




0 Yorum

Yorum Yaz