• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca, AKP'li Başkan Yardımcısının 'FETÖ ile ittifak yaptık’ Sözlerini Değerlendirdi

Alparslan Hoca, AKP'li Başkan Yardımcısının 'FETÖ ile ittifak yaptık’ Sözlerini Değerlendirdi

Alparslan Kuytul Hoca, AKP Medya ve İletişim Başkan yardımcısı Emre Cemil Ayvalı'nın " Darbeci Kemalist zihniyet ile mücadele etmek için FETÖ ile ittifak ettik" sözlerini ve bu sözlerin hemen ardından istifa etmesini değerlendirdi.

Alparslan Hoca, AKP'li Başkan Yardımcısının 'FETÖ ile ittifak yaptık’ Sözlerini Değerlendirdi
14 Haz 2020 16:45:59

Herkesin Bildiği Bir Gerçek

Ayvalı'nın  bu sözleri ile gerçekleri itiraf ettiğini ve bu gerçeği ülkedeki herkesin bildiğini belirten Alparslan Hoca, kendisinin de bu gerçekleri mahkemede dile getirdiğini şu sözlerle ifade etti: "Bugün adını FETÖ koydukları yapının dün adı Paralel Devletti, PDY idi. Sonra FETÖ oldu, daha evvel de Fethullah Gülen Hoca Efendiydi. Şimdi o yapı ile hükümet oldu bitti beraber miydi, değil miydi? Ben bunu mahkemede de söyledim, hâkime de söyledim. Beraber değil miydi hâkim bey? dedim. Değildi, demedi yani diyemedi. Diyemez de zaten. Herkesin bildiği bir gerçek. Yani nasıl ki havada ay var, ayı inkâr edemeyiz, güneşi inkâr edemeyiz bu da öyle bir şey. Zaten bunu kimse inkâr edemiyor ki."

'İnşallah Şunu Anlamıştır'

AKP'nin Ayvalı'yı doğruları söylediği için istifa ettirdiğini söyleyen Alparslan Hoca, Ayvalı için de "inşallah şunu anlamıştır; demek ki gerçeği söyleyince, adamın kalemini kırıyorlarmış." dedi. 

Ayvalı'nın AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı olduğuna dikkat çeken Alparslan Hoca, "Demek ki bize iftira atanların başkan yardımcısıymış. Demek ki çok günaha girmiş. Bugüne kadar çok insana iftira atmış, herhalde şimdi pişmandır. 'Bu kadar çalıştım, bu kadar insana da iftira attım. Trollük yaptım, trolleri yönlendirdim. Şuna küfredin, şuna şunu yapın, buna bunu yapın, şunu susturun… Böyle uğraştım durdum. Sonunda da olacağı buymuş, deyip pişman olmuştur herhalde." diyerek Ayvalı'ya dünyanın ve makamlarının boş olduğunu gerçek dostun ise Allah olduğunu hatırlattı.

Darbeci Kemalist Zihniyet Hakim

Darbeci Kemalist zihniyet hususuna da dikkat çeken Alparslan Hoca, darbeci Kemalistlerin hakim olduğuna dikkat çekerek "FETÖ ile darbeci kemalistleri birbirine kırdırmak mı istediniz, onun için mi FETÖ ile kol kola olduk diyorsunuz? O zaman demek ki başarılı olamamışsınız. Bu bir itiraftır. Bu başarısızlığın bir itirafıdır. Onlar birbirine kırdırılırken Ak Parti güçlenerek mi çıktı aradan? Hayır! Ak Parti zayıfladı ve darbeci Kemalist zihniyet güçlendi. Hani onları birbirine kırdıracaktınız, AKP bu arada yükselecekti. Ama öyle olmadı. AKP zayıfladı. Darbeci Kemalist dediğin o zihniyet güçlendi." dedi.




0 Yorum

Yorum Yaz