Alparslan Hoca: Tahliye Ettik Ama Rahat Bırakmayacağız Mesajı Veriyorlar

22 aylık tutukluluk sonrası tahliye edilen Alparslan Kuytul Hoca, Adana'da yüzlerce seveni ile forum programında bir araya geldi.

Alparslan Hoca: Tahliye Ettik Ama Rahat Bırakmayacağız Mesajı Veriyorlar
13 Ara 2019 23:39:45

5 Aralık'ta Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşma sonrası tahliye edilen Alparslan Kuytul Hoca, bu akşam yüzlerce seveni ile forum programında buluştu.

Adana'da bir düğün salonunda gerçekleşen programa gösterilen yoğun ilgi sebebiyle salonda izdiham yaşandı. Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan program, tahliye sürecini konu alan video gösterimi ile devam etti. Grup Furkan'ın sahne aldığı programda "Alparslan Hoca Onurumuzdur" "Yaratmak Hükmetmek Allah'a aittir" sloganları atıldı.

Resim

Resim


Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Alparslan Kuytul Hoca, iki yıllık süreci değerlendirerek; "Bu iki yıllık sürecin bizim açımızdan birçok hikmeti olduğu gibi ülkemiz için de birçok faydası oldu. Türkiye'de Müslümanlara karşı yapılması planlanan büyük bir tehlikeyi yavaşlatmış olduk. Bizden nefret etmelerinin bir sebebi de onların planlarını bozmamızdır. Onların karşısında bu şekilde mücadele eden cemaat tarihte çok olmamıştır." ifadelerini kullandı.

İki yıllık süreç boyunca Furkan gönüllülerinin mücadelesi hakkında açıklamada bulunan Alparslan Hoca; "Tarihi bir mücadele veriyoruz. İnşaAllah bundan sonra daha Rabbani ve daha mücadeleci cemaat örneklerinin oluşmasına vesile olacağız." dedi.

Hakkında bir önceki gün yeni bir davanın daha açıldığını belirten Alparslan Hoca; "Dün hakkımda yeni bir davanın daha açıldığını öğrendim. Bana "seni tahliye ettik ancak seni uğraştırmaya devam edeceğiz" mesajı vermek istiyorlar." ifadelerini kullandı.

Kendisiyle ilgili yeni bir sürece geçildiğini söyleyen Alparslan Hoca, "Eskiden konuşmalarımı kırpıyorlardı şimdi bana ait olmayan konuşmaları bana ait gibi gösterip mahkeme açıyorlar" dedi.

Yargılandığı dosyalar hakkında da görüşlerini açıklayan Alparslan Hoca, "Herkes bu dosyanın içinin boş olduğunu biliyor. Ortada bir suç örgütü olsaydı vakfın başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin içeri alınması gerekirdi" ifadelerini kullandı.

"Cuma tefsirlerine devam edecek misiniz?" sorusuna inşallah devam edeceğiz" diyen Alparslan Hoca, vakfın açılacağını umduğunu belirtti.


Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim


Resim

Resim

Resim

Resim

ResimResim



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 14 Ara 2019 23:53:01

    SELAM VE DUA İLE , MUVAHHİD VE MÜCAHİT ABİLER & MUVAHHİDE VE MÜCAHİDE ABLALAR !..


Yorum Yaz