Alparslan Hoca’dan önemli duyuru!

Alparslan Hoca’nın resmi twitter hesabından cumartesi günü katılacağı Gündeme İslami Bakış programında önemli açıklamalarda bulunacağı duyuruldu.

Alparslan Hoca’dan önemli duyuru!
12 Şub 2021 15:01:00

Yapılan duyuruda Alparslan Hoca’nın programda bahsedeceği konular; Adana’da namaz provokasyonu şeklinde lanse edilen teravih namazı olayı ile bir başkasına ait ses kaydı yüzünden hakkında açılan mahkemedeki yeni bir gelişme hakkında olacak.

21 Mayıs 2020 tarihinde Adana’da bir grup Furkan Gönüllüsünün pandemi tedbirlerine uyarak cemaatle teravih namazı kılmak istemesi üzerine polis müdahalesi gerçekleşmiş ve Furkan Gönüllüleri gözaltına alınmıştı. Olayların seyri ve medyaya farklı yansıtılması üzerine sosyal medyada algı operasyonları başlamış ve son olarak da  darp edilen Furkan Gönüllüleri sanık olarak hakim karşısına çıkmıştı. Cumartesi akşamı yayınlanacak programda 21 Mayıs gecesi ve devamında yaşananlar ile olayların iç yüzünün ortaya çıkması bekleniyor.
Furkan Gönüllülerinin Yaşadığı Skandal Gece Furkan Gönüllülerinin Yaşadığı Skandal Gece

Alparslan Hoca’nın değineceği diğer konu ise kendisine ait olmayan bir konuşma sebebiyle devam eden davası hakkında olacak. Konuşmanın kendisine ait olmadığı doğrudan anlaşılmasına rağmen hem davanın açılması hem de önceki görüşmelerde kendisinden ses analizi için ses kaydı örneği alınması skandal olarak değerlendirilmişti. Resmi hesabından yapılan paylaşıma göre Alparslan Hoca’nın o dava ile ilgili bir başka skandalı daha açıklaması bekleniyor.
Başkasının "Atatürk'e Hakaret" Ettiği Konuşma Sebebiyle Yargılanan Alparslan Hoca, Skandal Mahkemeyi Değerlendirdi! Başkasının "Atatürk'e Hakaret" Ettiği Konuşma Sebebiyle Yargılanan Alparslan Hoca, Skandal Mahkemeyi Değerlendirdi!



0 Yorum

Yorum Yaz