Alparslan Hocanın Analiziyle Siyasilerin Eylem ve Söylemleri Arasındaki Derin Fark

Fikirlerini belirtmesi ve iktidarın bazı politikalarını eleştirmesi sebebiyle yaklaşık 17 aydır haksız bir şekilde cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hoca, geçtiğimiz günlerde yayımlanan ses kaydında ibret verici bir gerçeğe dikkat çekti.

Alparslan Hocanın Analiziyle Siyasilerin Eylem ve Söylemleri Arasındaki Derin Fark
22 Haz 2019 14:33:42

Alparslan Hoca İstanbul'un en büyük kütüphanesi olan Başak Şehir Millet Kıraathanesi'nin açılmasıyla ilgi yaptığı yorumla yetkililerin icraatte ve söylemde nasıl çeliştiklerini ortaya koydu.

Hocaefendi; "Okuyan insan düşünür, düşünen insan konuşur. Kimsenin düşünmesini ve konuşmasını istemeyen diktatör devletler neden üniversite ve kütüphaneler açar? Diktatör devletler için mantıklı olan üniversite ve kütüphaneler açmak değil, hapishaneler inşa etmektir, yoksa düşünenleri ve konuşanları nasıl susturacaklar?" yorumlarını dile getirdi.

Düşünce Suçundan Hapse Girmeye Son!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül 'Yargı Reformu' düzenlemelerini "Hiçkimsenin düşüncesinden, ifadesinden, eleştirisinden dolayı cezaevine girmeyeceğine, bu konudaki düzenlemelerin bir an önce hayata geçeceğine inanıyoruz" cümleleriyle açıkladı. Gül, kullandığı ifadelerle adeta yargıda kanuni açıklıklar olduğunun itirafında bulundu.

"Önemli Olan Kitapların Çokluğu Değil, Yetişmiş İnsandır!"

Tutukluluk süreci 500 güne yaklaşan Alparslan Kuytul Hocaefendi "Önemli olan kitap, kütüphane değil, insandır! Siz yetişen insanları susturma yoluna gidiyorsunuz! Allah'ın zalime mühlet vermesi cezasının şiddetli olcağını gösterir!" diyerek cezaevlerindeki suçsuz mahkumlara dikkat çekerken sorumlularına da uyarı da bulundu!

Furkan Haber olarak sizler için hazırladığımız ve siyasi erklerin söylemleri ile eylemleri arasındaki farkı rahatlıkla görebileceğiniz, açıklama ve vaatlerinde ne derece samimi olduklarını farkedebileceğiniz video çalışmamız şu şekilde;



0 Yorum

Yorum Yaz