Alparslan Hoca’nın Cezaevinden Son Ses Kaydı Yayımlandı!

332 gündür haksız bir şekilde Bolu zindanlarında bulunan Alparslan Kuytul Hoca’nın 27. Ses kaydı yayımlandı.

Alparslan Hoca’nın Cezaevinden Son Ses Kaydı Yayımlandı!
06 Oca 2019 09:36:03

27. SES KAYDI YAYIMLANDI

Her Cuma ailesiyle 10 dakikalık telefonla görüşme hakkı bulunan Alparslan Kuytul Hoca’nın, konuşmasının büyük bir kısmında aile ve sevenlerine moral vermeye çalışması, ayet ve hadislerle nasihat etmesi ise dinleyenlerde farklı bir etki uyandırdığı görülüyor.

Bu Cuma yaptığı telefon görüşmesi sosyla medya hesabından paylaşılarak halkın istifadesine sunuldu. Alparslan Kuytul Hoca bu hafta da konuşmasında önemli ve dikkat çeken konulara değindi. 

Semra Kuytul Hocahanım’ın, Alparslan Hoca'nın cezaevinde ailesiyle yaptığı telefon görüşmelerinin ses kaydını paylaşmasıyla Türkiye 9,5 ay sonra ilk kez Alparslan Kuytul’un sesini duymuştu. Alparslan Hoca'nın, telefon görüşmelerine “Ben Alparslan Kuytul” ifadesiyle başlaması gerektiği için her ses kaydının başında “Ben Alparslan Kuytul” demesinden ötürü kendisine ithafen açılan #BenAlparslanKuytul etiketi Türkiye gündemine oturmuştu.

Semra Kuytul Hocahanım ses kayıtları hakkında “ Bu ses kayıtları, onun samimiyetinin bir delilidir” şeklinde bir paylaşımda bulunarak farklı bir noktaya dikkat çekmişti.

İşte 11 aydır haksız bir şekilde zindanda bulunan Alparslan Hoca'nın yayımlanan 27. Ses kaydı;


 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 01 Tem 2019 03:57:00

    YA HABİBİ !.. SELAM VE DUA İLE ...


Yorum Yaz