Alparslan Hoca'nın Mahkeme Salonlarında Kurduğu 8 Çarpıcı Cümle!

Hakkında onlarca mahkeme açılan, sosyal medyada, cesur ve dik duruşuyla tanınan Alparslan Kuytul Hoca'nın mahkeme salonlarında kurduğu 8 çarpıcı cümlesini sevenleri için özel haberimizde derledik.

Alparslan Hoca'nın Mahkeme Salonlarında Kurduğu 8 Çarpıcı Cümle!
26 Haz 2020 20:42:26

"Bana bu iftirayı atacağınıza kafama kurşun sıksaydınız daha iyiydi"

Yaşadığı çevrece ve sevenleri tarafından hayatı boyuca örnek Müslümanlığına şahit olunan Alparslan Hoca, 8 Şubat 2018 tarihinde çıkarıldığı ilk mahkemede "Nitelikli dolandırıcılık" suçlamasına yönelik, "Bana ne derseniz deyin ama dolandırıcı demeyecektiniz. Bana bunu söyleyeceğinize, kafama sıksaydınız daha iyiydi" ifadelerini kullanarak böyle bir iddianın dürüst insanlar için çok ağır olduğunu belirtti.

"Bana sus diyorlar, susmayacağım"

Alparslan Hoca'nın "Terör örgütü propagandası" iddiasıyla yargılandığı 10 Mayıs 2019 tarihli mahkemede kurduğu çarpıcı ifadeler sosyal medya gündemini sarsmıştı.

Duruşmada, susmayacağını ve İslam Medeniyeti'ni istediğini vurgulayan Alparslan Hoca, "Bana sus diyorlar, susmayacağım. Bu işin içinde emniyet, yargı, istihbarat ve siyasiler kim varsa hepsine hakkımı haram ediyorum", "Hükümete biat etmedim, etmeyeceğim de. Kral çıplaktı 'çıplak' dedim. Bunu herkes biliyor. Gizlemenin bir anlamı yok" ,

İddianamede ‘İslam Medeniyeti istiyor’ deniyor. Hemen ardından ‘ama hükümeti de eleştiriyor’ deniyor. Evet! Ben İslam medeniyetini istiyorum ve bununla da şeref duyuyorum" cümlelerini kaydetti.

"PKK'yı ya da FETÖ'yü savunduğuma dair bana bir cümlemi göstersinler her şeyi kabul etmeye hazırım"

Defalarca ertelenen 4 Temmuz 2019'daki "Terör Propagandası" mahkemesinde kullandığı şu ifadelerle gündeme gelen Alparslan Hoca: "Hâkim bey, bana bir cümle göstersinler, bu 6 konuşmamdan ya da 60 konuşmamdan ya da binlerce konuşmamdan sadece bir cümle göstersinler… PKK veya FETÖ’nün yaptıklarının meşru olduğunu söylediğim bir cümle göstersinler, her şeyi kabul etmeye hazırım",

"Ben bunları Allah’a havale ediyorum. Allah bunlardan intikamımı alsın. Bir insanın üzerine bu kadar gelinir mi? Sizi eleştirdim diye bana bunu mu yapacaktınız! Ben ne yaptım biliyor musunuz? Ben sadece hakkı savundum." dedi.

"Benim dosyam suç değil, sus dosyası"

Alparslan Hoca'nın cezaevinde ailesiyle haksız yere telefon görüşmesinin kısıtlamasının ardından söylediği sözler Türkiye'nin yargı tarihine kazınacak nitelikteydi.

Alparslan Hoca: “Suç örgütü dosyasından ilk celsede tahliye aldım ve sonra yine aynı güçlerin müdahalesi ile tekrar tutuklatıldım. Benim dosyamın 'suç dosyası değil, sus dosyası' olduğunu milyonlarca insan biliyor",

“Suçu olan pişmanlık duyar. Suçum yok ki pişman olayım. Bizi sindiremeyecekler” ifadelerini kullandı.

Alparslan Hoca, susturulmak ve sindirilmek istenmesinin sebebinin tevhidi anlatmasından kaynaklandığını söyleyerek inandığı davadan vazgeçmeyeceğini şu sözleriyle kaydetti: "Bütün mesele, tevhidi anlatmamdır. Allah’tan başka otorite yoktur, Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalı dediğimde, kendi dediği olanlar rahatsız oluyor. İnsanlar Allah’ın kullarıdır, O’nun dediği olmalıdır.

Bana bu itibar suikastini yapanlara hakkımı haram ediyorum."



0 Yorum

Yorum Yaz