Alparslan Hocanın Ses Kayıtlarının Tamamı Tek Tık Uzakta!

16 aydır siyaseten Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Hocanın cezaevinden yaptığı telefon görüşmelerinin tamamı artık tek tık uzakta.

Alparslan Hocanın Ses Kayıtlarının Tamamı Tek Tık Uzakta!
12 Haz 2019 10:11:15

Tutuklu âlim Alparslan Hocanın sevenleri tarafından yönetilen alparslankuytul.com sitesi ve resmi youtube hesabı takipçilerine yeni bir imkân sunuyor.

Alparslan Hocanın cezaevinden ailesiyle yaptığı telefon görüşmelerinin tamamını bir yerde toplayan site ve youtube adresi, ses kayıtlarının tamamına "kolay ulaşabilme" imkanı veriyor.

Site ve youtube hesabını ziyaret edenler, Alparslan Hocanın haftada bir, on dakika olan telefonla görüşme hakkı süresince önemli tespit ve nasihatlerde bulunduğu, tevhid, adalet, medeniyet, hürriyet, toplumun gidişatı ve çözüm yolları şeklinde önemli açıklamalar yaptığı ses kayıtlarının tamamını bir yerde bulabilecek.


İlk kez 3 Kasım 2018 tarihinde Semra Kuytul Hocahanım aracılığıyla sosyal medyada kamuoyuyla paylaşılan kayıtlar, Türkiye gündemine oturmuş ve büyük bir yankı oluşturmuştu.

Toplamda 47 telefon görüşmesinin kaydedilmesiyle Alparslan Kuytul Hoca, yaşadığı hukuksuzluk ve büyük zulmü tüm kamuoyuna kendi dilinden anlatma imkânı bulurken, kendisinden haber bekleyenler de Alparslan Hocanın sesinden açıklamalarını dinleme fırsatı yakalamış oldu. Zindandan, dışarıda bulunan sevenlerine moral ve nasihat vermeye devam eden Hocaefendi, ara ara Türkiye gündemine dair analiz ve yorumlarda da bulunuyor.

Büyük hukuksuzluklarla 16 aydır sevenlerinden ve toplumun maslahatı için yaptığı hayırlı çalışmalarından ayrı bırakılan bir İslam aliminin zindandan yaptığı konuşmalarının tamamına ulaşmak için tıklayınız



0 Yorum

Yorum Yaz