Alparslan Hoca’nın Sevenleri 5 Aralık’ta Tahliye Bekliyor!

Alparslan Kuytul Hoca’nın sevenleri, adalet bekleyişi etkinliğinde bir araya geldi. Yaklaşan 5 Aralık mahkemesine dikkat çeken sevenler, etkinlik boyunca adalet ve tahliye vurgusu yaptı.

Alparslan Hoca’nın Sevenleri 5 Aralık’ta Tahliye Bekliyor!
27 Kas 2019 21:19:12

Yaklaşık iki yıldır siyaseten tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hoca'nın 5 Aralık'ta görülecek mahkemesine sayılı günler kala sevenleri, desteklerini sunmak amacıyla bir araya geldi.

Adana Merkez Park’ta toplanan kadın erkek onlarca seveni, yatsı namazını Merkez Camii’de eda ettikten sonra çeşitli etkilikleri gerçekleştirmek amacıyla açık alanda toplandı.

Olumsuz hava şartlarına rağmen düzenlenen bekleyiş, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezgi ve ilahilerle devam eden etkinlikte Alparslan Hoca’nın cezaevi ses kayıtlarından bir kesite de yer verildi.

Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek mahkemeye vurgu yapan sevenler, açtıkları döviz ve pankartlar ile siyaset değil adalet çağrılarını yineledi.

Alparslan Hoca’nın ilk duruşmasından tahliye aldıktan saatler sonra tekrar tutuklandığı “suç örgütü kurmak ve nitelikli dolandırıcılık” davasının 5 . duruşması , 5 aralık 2019’da Adana Merkez Adliyesi’nde görülecek.


Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim


Resim


Resim

Resim



0 Yorum

Yorum Yaz