Alparslan Hocanın Sevenleri: Anlatmadığımız Kimse Kalmayacak!

Yaklaşık bir yıldır haksız tutukluluğu devam eden Alparslan Kuytul Hocanın sevenleri, Türkiye'nin dört bir yanında esnaf, memur ve halktan çeşitli kesimlerle bir araya gelerek Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfının tertemiz olduğunu anlatmaya devam ediyor.

Alparslan Hocanın Sevenleri: Anlatmadığımız Kimse Kalmayacak!
15 Oca 2019 15:59:05

Alparslan Hocanın Sevenleri Halkla Kucaklaşıyor

Tevhid davasının savunucusu olarak tanınan Alparslan Kuytul Hoca'nın talebe ve sevenleri bulundukları şehirlerde kapı kapı, cadde cadde gezinerek halkla buluşmaya devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hoca'nın Adana, Konya ve Ankaralı sevenleri, devlet kurumlarının Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfını aklayan raporlarından oluşan bir kitapçıkla esnaf esnaf dolaştı.

Ne Anlatıyorlar?

Esnaf ve halktan çeşitli kesimlerle bir araya gelen sevenler, Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfına atılan iftiralara belgelerle cevap vermenin yanı sıra, bu süreçte yaşananları, Furkan gönüllülerinin maruz kaldığı hukuksuzlukları, engellenen hayırlı faaliyetleri ve özellikle tevhid davasını anlatıyor.

"İftiralar Tutmamış"

Esnaflardan aldıkları olumlu tepkileri sosyal medya hesaplarında paylaşan Alparslan Hocanın sevenleri, “iftiralar tutmamış hamdolsun. Hocamız çıkana kadar esnaf, memur her kesimden vatandaşa anlatmaya devam edeceğiz, gitmedik yer, çalmadık kapı bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

ADANA/Seyhan

ADANA/Yüreğir

BİNGÖL

İlgili Haber;

Alparslan Kuytul Hoca'nın Sevenleri Esnafları Ziyaret Ediyor


0 Yorum

Yorum Yaz