Alparslan Hoca’nın Sevenleri Sabah Namazı Sonrası Türkiye Genelinde Çorba Dağıttı!

Furkan Gönüllüleri Alparslan Kuytul Hoca’nın 22 Ocak’ta gerçekleşecek olan mahkemesine 9 gün kala Türkiye’nin çeşitli camilerinde bir araya gelip çıkışta halka çorba dağıttılar.

Alparslan Hoca’nın Sevenleri Sabah Namazı Sonrası Türkiye Genelinde Çorba Dağıttı!
13 Oca 2019 17:35:03

11 aydır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hoca’nın talebe ve sevenleri Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde bir araya gelerek sabah namazını eda etti. Namazın akabinde ellerini semaya kaldıran talebeleri, tüm dünya mazlumları, Ümmet-i Muhammed için ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 22 Ocak’ta gerçekleşecek olan mahkemesine siyaset değil adaletin tecelli etmesi adına Rablerine niyazda bulundular.

Alparslan Kuytul Hoca’nın talebe ve sevenleri; kardeşlik, birlik ve dayanışmaya katkıda bulunmak, Hocaefendi’nin maruz kaldığı zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bugün Adana, Mardin, Konya, Bursa, İskenderun, Kahramanmaraş, Osmaniye, Antakya, Diyarbakır, Gaziantep, Malatya, Kozan ve Kırıkhan gibi Türkiye’nin çeşitli camilerinde bir araya gelerek sabah namazında buluştu.

Camilerde bir araya gelen kalabalık gruplar, sabah namazı eda etmelerinin ardından tesbihat, zikir, sohbet ve dua ile etkinliklerine devam ettiler. Manevi atmosfer içerinde gerçekleşen etkinliklerinin sonunda halka çorba dağıttılar.

ADANA/SEYHAN Gülek CAMİ

ADANA SEYHAN KEVSER CAMİ

ADANA YÜREGİR HALİLULLAH CAMİ

KONYA

DÖRTYOL

MARDİN

 

GAZİANTEP

 

BURSA

DİYARRBAKIR



0 Yorum

Yorum Yaz