Alparslan Hoca'ya Skandal Muamele! Görüntülü Konuşma Hakkı Engellendi!

Hiçbir Mahkuma Uygulanmayan Çifte Standart, Hukuksuzca Tutuklanan Alparslan Hoca'ya Uygulanacak!

Alparslan Hoca'ya Skandal Muamele! Görüntülü Konuşma Hakkı Engellendi!
20 Mayıs 2022 21:16:23

Dosyasında tutuklanmasıni gerektirecek herhangi bir somut delil olmadığı halde hukuksuzca tutuklanan Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca'nın cezaevinde kullanabileceği hakları hukuksuzca engellendi!

 Ağrı Patnos L Tipi Kapalı Cezaevinde kalan Alparslan Hoca hakkında uygulanacak çifte standarttı Avukatı Yusuf Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 

2 Haftada Bir Normal Telefon Hakkı Verildi!

Avukatı Yusuf Işık'ın paylaşımına göre;

"Müvekkilimiz Alparslan Kuytul Hoca ile görüşmeden çıktık. Durumu gayet iyi, kendisini soran herkese selamı var. 

Ne var ki, kendisine yapılan baskı,zulüm ve hukuksuzluk cezaevinde de yapılmaya devam ediyor.

Müvekkilimizin hukuksuzca tutuklandığı yetmezmiş gibi cezaevinde kendisine tanınan kanuni hakları da hukuksuz bir şekilde engellenmeye devam ediyor.

Normal şartlarda bulunduğu Patnos L Tipi Kapalı Cezaevinde her vatandaşın haftada 30 dk. görüntülü konuşma hakkı bulunuyorken müvekkilimiz Alparslan Kuytul Hocanın bu hakkı; hiçbir gerekçe ve karar dahi gösterilmeden haksız ve hukuksuz bir şekilde engellenmiştir.

Kendisine İki haftada bir sadece 10 dk. normal telefon görüş hakkı tanınmaktadır. Bu uygulamanın ne hukuki ne de vicdani hiçbir izahı yoktur. Yapılan bu hukuksuzluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu hukuksuzluğun ve zulmün karşısında sonuna kadar duracağız."



0 Yorum

Yorum Yaz