Alparslan Kuytul Hoca, Koronavirüsle Amaçlanan Karanlık Hedefleri Anlattı

Alparslan Hoca, “Virüsü bahane edip toplumdaki dine dayanan kültürü ortadan kaldırmayı hedefleyen derin dinsiz komite var” ifadelerini kullandı.

Alparslan Kuytul Hoca, Koronavirüsle Amaçlanan Karanlık Hedefleri Anlattı
02 Mayıs 2020 15:43:47

Cuma akşamları YouTube kanalında gerçekleştirdiği hasbihal programında sevenleriyle buluşan Alparslan Hoca, geçen akşam gerçekleşen yayında virüsü bahane ederek Ramazan kültürünü unutturmaya çalışan derin bir komitenin varlığına dikkat çekti.

Asıl hedeflerinin dini bozmak olduğunu söyleyen Hocaefendi, dinsiz komitenin sinsi sinsi hedeflerine doğru ilerlediğini ifade etti.

“Hedef İslam Kültürünü ortadan kaldırmak!”

Devletin içine sızan ve tarih boyunca İslam ile savaş “derin dinsiz komite” olarak ifade ettiği yapının şimdiki hedeflerini anlatan Alparslan Hoca: “Bunlar 2-3 yüzyıldır dini bozmaya, tevhidi unutturmaya çalıştılar, ezanla savaştılar, camileri ahıra çevirdiler. Şimdi ise dinden doğmuş olan kültürü bitirmek istiyorlar. Bunlar Ramazan kültürüne de düşmanlar!” ifadelerini kullandı.

“Algı ile zihinler yasaklara hazır hale getiriliyor!”

İslam kültürünü bitirmek isteyenlere karşı Müslümanların Ramazan heyecanını yaşatması gerektiğini söyleyen Alparslan Hoca, bayramda uygulanması beklenen sokağa çıkma yasağı için zihinlerin önceden hazırlandığını açıkladı.

Alparslan Hoca: “Bazı haber sitelerinde bayramda sokağa çıkma yasağı olacağından bahsediliyor, bir başka site oradan alıp kullanıyor, 3 gün sonra bir yetkili çıkıp ‘Evet olacak’ diyor. Sanki bir güç önce bir algı yaparak halkı hazırlıyor, kalpleri kafaları buna hazır hale getiriyor, ondan sonra yetkililer yapacağını yapıyor” dedi. 

“Bayramlar tatillere dönüştürüldü!”

Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatil olma ihtimalini değerlendiren Alparslan Hoca, bayramları bayram olmaktan çıkarıp tatile çevirenleri eleştirdi.

Alparslan Hoca: “İnsanlara Cuma Namazına gitmeyi unutturanlar, bayramları bayram olmaktan çıkartıp tatile çevirdi. Bir buçuk aydır Cuma Namazı kılınmıyor, Cuma günü oluyor ancak aklımıza Cuma Namazı gelmiyor. Şimdi Ramazan Bayramı’nda 9 günlük tatil olacağında bahsediliyor, nereden çıktı bu tatil? Aslına bakarsanız çoktandır 9 günlük tatiller yüzünden Ramazan ya da Kurban Bayramı, bayram olmaktan çıkartıldı, bayram diye bir şey kalmadı, annesinin elini öpmeden tatile giden evlatlar var, memleketi bu hale getirdiler! Bu tatiller, zenginler daha zengin olsun, turizm canlansın, memlekette daha çok haram işlensin diye yapılıyor. Böyle tatil, olmaz olsun!” diyerek tepkisini dile getirdi.

 “Virüsle mi mücadele ediliyor İslam’la mı?”

Amerika ve Avrupa ülkelerinde verilen istatistiklerin Türkiye’den kötü olmasına rağmen hayatın normalleşmeye başladığını hatırlatarak ülkemizde alınan önlemlerin gittikçe ağırlaştırılmasına dikkat çeken Alparslan Hoca: “Tüm Ramazan boyunca hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacak ve teravih namazlarının kılınmayacak. Eğer bayramda sokağa çıkma yasağı olursa; ben tamamen Ramazan kültürüne düşman bir ekip tarafından bunların planlandığını düşüneceğim. Devletin başındakilerden bir kısmı; ‘biz öyle insanlar değiliz, biz de Müslümanız’ diyebilir, mesele onların Müslüman olup olmaması değil, mesele kimin dediğinin olduğu, kimlerin neyi planladığı meselesidir! Virüs zayıfladı, ölümler azaldı ancak hala çok büyük tedbirlerden bahsediliyor. Adeta diktatörlük yerleştirilmeye çalışılıyor, insanları bir araya gelmemeye, sosyal faaliyetleri terk etmeye, akraba ziyaretlerini bırakmaya, vakıflarda, derneklerde faaliyetler yapmayı terk etmeye, susmaya, konuşmamaya alıştırıyorlar. Bir taraftan Ramazan kültürü öldürülmeye çalışıyorken bir taraftan da diktatörlük yerleştirilmeye çalışıyor! Bu ikisine karşıda mücadele vermek zorundayız.” İfadelerini kullandı.




0 Yorum

Yorum Yaz