Alparslan Kuytul Hoca Teşekkür Mesajının Çarpıtılması Hakkında Konuştu

Alparslan Kuytul Hoca, tefsir dersi sonrasında kendisine yöneltilen " Teşekkür mesajınızın bazı medya organları tarafından tepki toplamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu cevapladı.

Alparslan Kuytul Hoca Teşekkür Mesajının Çarpıtılması Hakkında Konuştu
04 Oca 2020 18:49:37

22 aylık tutukluluk sonrası ilk tefsir dersini dün akşam gerçekleştiren Alparslan Kuytul Hoca dersin ardından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Alparslan Hoca, Whatsapp iletişim hattı üzerinden iletilen "Teşekkür mesajınızın bazı medya organları tarafından tepki toplamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

" sorusuna "Mesajın böyle yankı bulacağını beklemiyordum. Ben sadece bana destek olanlara vefa gereği olarak teşekkür ettim ama bu teşekkür listesinin renkli olması, yani her kesimden ve düşünceden insanın bulunması bazılarını rahatsız etti" dedi.

Bir insaniyet gereği olarak yaptığı teşekkürde ismi olmayanların bu denli tepki göstermesinin muhtemel sebeplerine değinen Alparslan Hoca, teşekkür mesajı üzerinden tekrar 'kalemi kırıldı ve darbe destekçisi' iftiralarını servis eden yayın kuruluşlarına da "darbeyi destekleyenin Allah belasını versin, ben tüm bu iftiralardan da beraat aldım ama hala meseleyi kırpıyorlar, sadece hükümetin değil bazı TV ve gazete sahiplerinin de etrafı sarılmış. Teşekkür ettiklerim haksızlığa karşı durmuşlardı, siz de dursaydınız size de teşekkür ederdim." şeklinde tepki gösterdi.

Alparslan Hoca'nın açıklamasının tamamı su şekilde;




2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    04 Oca 2020 23:33:22

    Hapishane de Sivas ve Hizbullah davası mağdurları var . teşekkür ettiğin kişiler onlar için niye bir iki kelam söylemiyorlar

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    04 Oca 2020 23:28:03

    Teşekkür ettiğin kişiler acaba hak perestlermi yoksa sen muhalif olduğun için mi seni desteklediler


Yorum Yaz