Alparslan Kuytul Hoca Yıkılan Kuran Kursu Hakkında Konuştu

21 aydır Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hoca, ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinde Kağıthane'deki Kur'an Kursu yıkımına ve Müslümanların sessizliğine tepki gösterdi.

Alparslan Kuytul Hoca Yıkılan Kuran Kursu Hakkında Konuştu
01 Kas 2019 20:59:50

Alparslan Kuytul Hocanın her hafta ailesiyle yaptığı telefon görüşmesi yayımlandı. Görüşmede, yıkılan Kur'an Kursu hakkında ve Müslümanların sessizliği hakkında açıklamalarda bulunan Alparslan Hoca, cemaatleri bitirme projesine de değindi.

Kademe kademe bütün muhaliflerin susturulmaya çalışıldığını ifade eden Alparslan Hoca, "Bütün muhaliflere zulüm yapılıyor, haksızlık yapılıyor ama kimseden çıt çıkmıyor. Yani herkeste korku var." ifadelerini kullandı.

İslam düşmanlarının, hükümetteki nefreti kullandığını, bir plan dahilinde herkesi bitirmeye çalıştıklarını belirten Alparslan Hoca, susan Müslümanlara yönelik "sıra sana gelecek kardeşim sıra sana gelecek" dedi.

15 temmuz bahanesiyle muhaliflerin susturulduğunu, Müslümanların da susarak bu dönemi teğet geçeceklerini sandıklarını belirten Alparslan Hoca, "Susa susa bitecekler" dedi.

Yakın zamanda AKP den istifa ettiğini açıklayan Mustafa Yeneroğlu hakkında da konuşan Alpaslan Hoca, "Yeneroğlu ara ara haksızlıkları dile getiriyordu, onu da istifa ettirdiler" yorumunda bulundu.

Konuşmasında Müslüman hoca ve aydınların sessizliğine tepki gösteren Alparslan Hoca, "Alimlerin ve aydınların sustuğu bir toplumda kitleler susmaya ve uyumaya devam eder. Aydın ve alimlerin sessizliği kitleleri sessizliğe, kitlelerin sessizliği ise idarecileri diktatörlüğe götürür. Yanlışlar susuldukça artar, eleştirildikçe azalır. Onun için mutlaka herkesin yanlışlar üzerinde durması ve Hz. Ali’nin şu sözünü unutmaması lazım; Dünyadaki en acı ses acı çeken bir mazlumun suskunluğudur." İfadelerini kullandı.

İşte o ses kaydı;


Etiketler:   Alparslan Kuytul


5 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Şanlıurfa sahlner 02 Kas 2019 14:54:58

    Biz bütün müslümanlara ve kuytulu hocaya yapılan zulmü kınıyor susma kardeşim diyor,bize sahip çıkan olmadi ama onlar bizim ortak kaderimiz ortak paydamiz.allah yar ve yardımcımız olsun.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Rıdvan 02 Kas 2019 13:40:18

    Yazıklar olsun turkıyedekı muslumanlara kafırler papzlarına sahıp çıkar bızım muslumanlar anca susarlar yazıklar olsun

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Payidar 02 Kas 2019 11:19:06

    Herşey inceldiği yerden, zülüm ise kalınlaştığı yerden kopar

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    02 Kas 2019 08:44:14

    Rabim senin gibilerin sayısını arttırsın

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    H .a 01 Kas 2019 23:12:53

    Hemen bağladınız işi başka yerlere. CB ninde dikkatini çekmişti eski ve sağlıksız ve kötü görümümlü yerlerdi, akp uyarmıştı onlar tamam biz kendimiz yıkacağız demişlerdi ama yıkmadılar, şim mdi imamoğluda görmüş gereken oydu ,o sebeple yıkıldı. Büyük ihtimallede kimse madur edilmez.. olayı trajediye çevirip fitne fesad çıkartmamak gerekir. Zan idda tahmin vs şeyler kurmak yerine doğru bilgiler edinelim. Ülke böyle zan ve iddalarla iç düşmanlığa gidiyor resmen. Düşmana gerek yok. Bu memlekette işide gerek yok ha. Valla iki fitneyle birbirinin kafasını kestirebilirler bu millete.o potansiyel var yani.. işte bu yüzden fitne insan öldürmekten beter dir diyor kur an ..


Yorum Yaz