Alparslan Kuytul Hoca'dan Cübbeli Ahmet Yorumu

Alparslan Kuytul Hoca, kendisine hakaret içerikli sözler sarf eden Cübbeli Ahmet hakkında canlı yayında kısa bir yorumda bulundu

Alparslan Kuytul Hoca'dan Cübbeli Ahmet Yorumu
30 Mayıs 2020 21:54:08

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Adana'da tedbirlere uyarak namaz kılmak isteyen yaklaşık 10 Furkan gönüllüsünün acımasızca darp edilmesinin üzerine bir video kaydında Alparslan Kuytul Hoca hakkında hakaret içerikli yorumlarda bulunmuş ve fitne ile suçlamıştı.

Dün akşam canlı yayınlanan forum programında, Cübbeli Ahmet'in yanmaz kefen, kutsal nal-ı şerif satışı yaptığı, Doğu Perinçek'e muhabbetlerini sunduğu ve kendisini takip edenlere 'siz saf adamlarsınız öyle olmasa benim ne mal olduğumu bunca yılda anlardınız' ifadelerini kullandığı ayrı ayrı video kesitlerinin verilmesinin ardından Alparslan Hoca'ya Cüppeli Ahmet'in kendisi hakkındaki hakaretleri soruldu.

"Herkes yanındakinden harcar. Yanında olandan harcamış. Aslında kendi konuşmalarından birkaç misal verdiniz artık konuşmaya gerek kalmadı bence" diyerek kısa cevap veren Alparslan Hoca "kendisini Allah'a havale ediyorum" dedi.

İşte forum programından ilgili kesim;





0 Yorum

Yorum Yaz