Alparslan Kuytul Hoca'dan sözde 'Yüzyılın Anlaşmasına' Sert Tepki!

Alparslan Kuytul Hoca, Kudüs konulu basın açıklamasında konuştu. Yüzlerce kişinin katılım gösterdiği etkinlikte çarpıcı açıklamalar yapan Alparslan Hoca; "Kur'an'ın mesajını anlayan bir nesil yetişmedikçe bu sorun çözülemeyecek"dedi

Alparslan Kuytul Hoca'dan sözde 'Yüzyılın Anlaşmasına' Sert Tepki!
02 Şub 2020 16:52:39

Bugün Adana Atatürk Parkında, yüzlerce Furkan gönüllüsünün katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında Alparslan Kuytul Hoca önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının başında İsrail ve ABD'nin ilan ettiği sözde 'yüzyılın anlaşmasını' protesto etmek için bir araya geldiklerini ifade eden Alparslan Kuytul Hoca, "aslında bu mitingi İstasyon Meydanında yapacaktık, ama hiçbir haklı gerekçe göstermeksizin yasakladılar. Buraya sığmayacağımızı biliyorduk, bu kalabalığı buraya sıkıştırdılar" diyerek valilik yasağına da tepki gösterdi.

Alparslan Hoca konuşmasında İsrailoğulları'nın kısa tarihini ve nasıl bu hale geldiklerini anlattı. Kur'an-ı Kerim'den örneklerle ümmet olmayı ve Ümmet-i Muhammed'in vazifesini ve Allah'ın her ümmeti imtihan ettiğini ifade etti.

Ümmet-i Mıhammed'in vazifesini uyguladığında dünya devleti olduğunu, üç kıtada hakim olduğunu ancak vazifesini unutup terk ettiğinde parçalara bölündüklerini ve zayıf düştüklerini söyledi.

Şu an tüm Müslümanların kendi ülkelerinde imtihanda olduklarını ifade eden Alparslan Hoca'nın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

"Allah, diğer ümmetlere uygulamış olduğu sünnetini bize de aynı şekilde uyguluyor.

Allah'ın gerek tabiata gerekse toplumlara koymuş olduğu yasalar bütün toplumlar için geçerlidir.

Bu ümmete verilmiş olan vazife; yeryüzünde kula kulluğu kaldırmak, bütün beşeri ideolojileri yeryüzünden silmek ve Allah'ın hakkını Allah'a vermektir.

Ümmetler, ne zamanki vazifelerini yerine getirmezler o zaman Allah sancağı onlardan alır.

Görevini yapmayanları Allah bölmektedir. Parçalandıktan sonra her bir parçayı imtihana sokmak Allah'ın sünnetidir. Sonra yeni nesiller çıkartır ve sancağını imtihanı aşmış olan nesillere teslim eder. Allah yeni bir nesil inşa etmek için bütün İslam aleminde imtihanlar yaratıyor.

Yönümüz Ahirete doğru olduğu zaman Allah ahireti verdiği gibi dünyayı da verdi. Ne zamanki dünyaya yöneldik Allah dünyayı da elimizden çekip aldı.

Söz konusu anlaşmaya göre Filistinliler, İsrail'in esiri gibi yaşayacak, İsrail'den izinsiz yan mahalleye bile gidemeyecek. Aslında ileride tüm Filistinlileri tamamen sürmeyi planlıyorlar. Hesapları bu.

Aslında şu an ne Gazze özgür ne de Batı Şeria özgür. Bu haksızca ve zalimce planı Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri kabul ediyor. İslam devleti olamadınız, bari Arap devleti olsaydınız. Arap devletlerinden bir kısmı bu anlaşmayı kabul etmek suretiyle İslam'a ve Filistin davasına ihanet etmiş oluyorlar. Bu duruma nasıl geldik kıymetli kardeşlerim?"

Yahudiler güçlendiler ve zalimleştiler. Her tarafta İslam topraklarını işgal etmeye çalışıyorlar. Abdülhamitler nerede, Abdülhamit'in torunları nerede? Kamera önünde Filistin'in dostuyuz diyen İslam alemindeki iktidarlar, kamera ardında İsrail'le her türlü dostluğu devam ettiriyorlar.

Bu işin çözümünün iktidarlarda olmadığı görülüyor. Kur'an'ın mesajını anlayan bir nesil yetişmedikçe bu sorun çözülemeyecek. Bugün 1.5 milyarlık İslam aleminden korkmadan bu planı açıklamalarının sebebi, Müslümanların kalbindeki dünya sevgisi ve ölüm korkusudur.

Bizi yatağa düşüren mikrop, bu dünya sevgisi ve ölüm korkusudur. Bu mikrobu öldürmekten başka çare yok. Dolayısıyla tüm memleketlerde bu mikrobu öldürmüş ve yönünü Allah'a çevirmiş nesiller yetişmeden bu durumdan kurtulamayız.

Resim

Resim

Resim




2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 06 Şub 2020 08:23:29

    SELAM VE DUA İLE , MUVAHHİD VE MÜCAHİT KARDEŞLERİM !..

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 04 Şub 2020 21:33:25

    SELAM VE DUA İLE , MUVAHHİD VE MÜCAHİT KARDEŞLERİM !..


Yorum Yaz