Alparslan Kuytul Hocaefendi Yarın İskenderun’da!

Aydın - Âlim vasfına sahip ÖNCÜ NESİL sloganıyla yıllardır faaliyetlerine devam eden Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, konferanslarına bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yıl boyunca düzenli olarak konferanslar düzenleyen Furkan Vakfı 2 Nisan Pazar günü saat:14.00 İskenderun’da düzenlenecek olan program ile konferanslar zincirine devam ediyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Yarın İskenderun’da!
30 Mar 2017 15:26:04

Aydın - Âlim vasfına sahip ÖNCÜ NESİL sloganıyla yıllardır faaliyetlerine devam eden Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, konferanslarına bir yenisini daha ekliyor. Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yıl boyunca düzenli olarak konferanslar düzenleyen Furkan Vakfı 2 Nisan Pazar günü İskenderun’da düzenlenecek olan program ile konferanslar zincirine devam ediyor.

Sezon başından bu zamana kadar geçen süre içerisinde Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı tüm konferanslar engellenmiş ve iptal edilmişti.  Tüm engellemelere rağmen konferanslar gerçekleştirmeye devam eden Hocaefendi, İskenderun konferansını 2 Nisan Pazar günü Grand Plaza’da gerçekleştirecektir.

Furkan Vakfı mensupları2 Nisan Pazar günü Grand Plaza’da, Alparslan Kuytul Hocaefendi‘nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan ‘İmana Ulaşmak’ konulu konferans ve etkinlik programının hazırlıklarına aralıksız devam ediyorlar.

AMAÇLARI "AYDIN-ALİM VASFINA SAHİP ÖNCÜ NESİLLER YETİŞTİRMEK"

Kurulduğu günden itibaren faaliyetlerini aralıksız sürdüren  Furkan Vakfı, RABBANİ, İLMİ ve ŞUMULLÜ bir hareket ortaya koymaya çalışarak 1994 yılından beri devam ede gelen hizmet ve eğitim çalışmaları ile sağlam ve öncü bir nesil hazırlamaya çalışmış ve halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur.

PROGRAMDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER YER ALIYOR

Alparslan KUYTUL Hocaefendi' nin  konuşmacı olarak katılacağı konferans da ilahi ve marşlarıyla büyük beğeni kazanan Grup Furkan da yer alıyor. Ayrıca programda çeşitli etkinlikler ve şiir dinletisi de olacaktır.

Konferans tvfurkan.com ve furkanvakfi.net adreslerinden canlı olarak yayınlanacaktır.



0 Yorum

Yorum Yaz