Alparslan Hoca zindandan seslendi: Ey talebelerim ve dava arkadaşlarım!...

20 aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu F Tipi cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hocanın ailesiyle bu hafta yaptığı telefon görüşmesi kaydı yayımlandı.

Alparslan Hoca zindandan seslendi: Ey talebelerim ve dava arkadaşlarım!...
20 Eyl 2019 21:57:36

Ailesiyle yaptığı telefon görüşmeleri kaydı heyecanla beklenen Alpaslan Hocanın bu haftaki telefon ses kaydı da yayımlandı.

Tefsir Dersi Canlı yayınında yayımlaman konuşmada Alparslan Hoca, kendisine postalanan mektuplardan anekdotlar paylaşarak manevi nasihatlerde bulundu

“Bir şeyleri elde etmek bir şeyleri feda etmekle mümkün oluyor. Eğer birçok insanın İslam’a meyletmesine vesile olduysak bunun için değer.” diyen Alparslan Hoca,  “İstediğiniz kadar insanları toprağa, zindanlara gömün. Eğer kişi sağlamsa tıpkı tohum gibi yeşerir, ağaç olur. Kişinin Rabbi ile bağı kuvvetliyse zindanda da ağaç olur, meyve verir.” ifadelerini kullandı.

Zindandan talebe ve sevenlerine de seslenen Alparslan Hoca, “Ey talebelerim ve dava arkadaşlarım!
Madem hakikatin düşmanları sesimi kısmaya hatta tamamen susturmaya çalışıyorlar. O halde benim sesim olmak sizin vazifenizdir.” cümlelerini kullandı.

Yeniden tecrit günlerine dönmesinin kendisi için büyük bir sıkıntı olmadığını belirten Hocaefendi, “kişi Rabbiyle beraber olunca yalnızlık bile güzel oluyor. Hem Rabbim var hem sizin gönderdiğiniz mektuplar var." ifadelerini kullandı.



0 Yorum

Yorum Yaz