• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Kuytul Hocanın yeni ses kaydı yayımlandı: Tek kişilik suç örgütü olabilir mi! Meğer ben neymişim!

Alparslan Kuytul Hocanın yeni ses kaydı yayımlandı: Tek kişilik suç örgütü olabilir mi! Meğer ben neymişim!

20 aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu F Tipi cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hocanın ailesiyle bu hafta yaptığı telefon görüşmesi kaydı yayımlandı.

Alparslan Kuytul Hocanın yeni ses kaydı yayımlandı: Tek kişilik suç örgütü olabilir mi! Meğer ben neymişim!
13 Eyl 2019 22:16:20

Ailesiyle yaptığı telefon görüşmeleri kaydı heyecanla beklenen Alpaslan Hocanın bu haftaki telefon ses kaydı da yayımlandı.

Tefsir Dersi Canlı yayınında yayımlaman konuşmada Alparslan Hoca, mahkeme dosyaları ve haksız tutukluluğu hakkında önemli konuşmalarda bulundu.

Alparslan Hoca, “Tek tutuklu olarak benim kalmam hedefin ben olduğunu gösteriyor. Tek kişilik suç örgütü olabilir mi! Meğer ben neymişim!” ifadelerini kullandı.

6 Eylül mahkemesinde savunma hakkının kısıtlandığını belirten Hocaefendi, önce konferanslarımı sonra tv programlarını, derslerimi, telefon görüşmelerimi şimdi de mahkemedeki savunmamı engelliyorlar. Binlerce sayfalık boş iddialar karşısında yarım saat konuş yeter diyorlar. Savcı zaten suçumu ispat etmiyor, bari bırakın da ben suçsuzluğumu ispat edeyim" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında "Gaziantep'te yaptığı iftar konuşmasının dahi suç unsuru sayılmasını eleştiren Alparslan Hoca, ülkenin geldiği hali herkes görüyor zaten" dedi.

Okula yeni başlayan küçük kızının kendi yerine öpülmesini isteyen Alparslan Hoca, şunları söyledi;




0 Yorum

Yorum Yaz