AÖF yaz okulu sınav tarihi belli oldu!

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada yaz okulu sınav tarihlerine yer verildi.

AÖF yaz okulu sınav tarihi belli oldu!
20 Ağu 2020 12:36:02

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada 2020 yılı yaz okulu sınavlarının tarihlerine yer verildi. 

ONLİNE YAPILACAK

Önceki gün yapılan son dakika açıklamasında sınavların online yapılacağına yer verildi:

"Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat ERDAL başkanlığında 18 Ağustos 2020 tarihinde toplanan Üniversitemiz Senatosu, Yükseköğretim Kurulunun 13.08.2020 tarihli üniversitelerin eğitim öğretim takvimlerini 1 Ekim 2020 tarihi sonrasında başlayacak şekilde planlamaları isteğini, birçok ülkede yurtdışı açıköğretim sınavlarının yüz yüze yapılmasının mümkün olmadığını, örgün öğretimde de yaz okulu sınavlarının çevrimiçi yapılıyor olmasını, Milli Eğitim Bakanlığı’nın uygulamalarını ve Sağlık Bakanlığı’nın salgının devam etmekte olduğuna dair bilgilendirmeleri ve genel tavsiyelerini de göz önünde bulundurarak, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı açıköğretim sistemi yaz okulu sınavlarının da, ölçme ve değerlendirmenin daha sağlıklı yapılmasına ilişkin önlemlerin de alınmasıyla, çevrimiçi (online) olarak yapılmasına karar vermiştir."

SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

"Açıköğretim Sistemi Yaz Okulu Sınav Tarihleri Duyurusu" başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Yurtiçi ve Yurtdışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Yaz Okulu Sınavları, İnternet tabanlı ortamlarda yapılacaktır.

Yaz Okulu Sınavları, 05 Eylül 2020 Cumartesi gününden başlayarak 09 Eylül 2020 Çarşamba günü 23.59’a kadar (Türkiye saatiyle) 5 gün erişime açık olacaktır.

Sağlıklı günler ve başarılar dileriz."

Etiketler:   AÖF Yaz okulu


0 Yorum

Yorum Yaz