Arnavutköy'de yangın: 4 kişi hayatını kaybetti!

Arnavutköy'de hırdavat ürünlerinin depolandığı bir iş yerinde çıkan yangında 4 kişinin naaşına ulaşıldı.

Arnavutköy'de yangın: 4 kişi hayatını kaybetti!
25 Nis 2021 15:21:29

Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı'ndaki 8 katlı binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, iş yerinde mahsur kaldığı iddia edilen 4 kişiye ulaşmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Söndürme çalışması sırasında iş yerinde bulunan 4 kişinin naaşına ulaşıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise saat 11.20 sıralarında Arnavutköy Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde meydana gelen yangınla ilgili çalışma yapıldığı aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, olay yeri çevresinde bulunan görgü tanıkları ile yapılan görüşme neticesinde bahse konu iş yeri içerisinde yabancı uyruklu şahısların bulunduğu yönünde bilgi edinilmiş, söndürme ve arama çalışmaları sonucu Pakistan uyruklu 4 şahsın cansız bedenlerine ulaşılmıştır."

Bu arada, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında olay yerine giden nöbetçi savcı, incelemelerde bulundu.

Etiketler:   yangın


0 Yorum

Yorum Yaz