"Basiret Bu Olsa Gerek"

Yaklaşık iki yıl önce Reza Zarrab ile alakalı yaptığı öngörüleri ile haklı çıkan Alparslan Kuytul Hocaefendi takipçileri tarafından takdirle karşılandı.

"Basiret Bu Olsa Gerek"
03 Ara 2017 11:30:19

Tüm meselelere Kur'an ve Sünnet penceresinden bakan,  talebelerine de her zaman bunu öğütleyen Alparslan Kuytul Hocaefendi Reza Zarrab ile ilgili yaptığı öngörüleri ile bir kez daha haklı çıktı.  

Alparslan Kuytul Hocaefendi, 4 Mart 2016 tarihinde kendisine yöneltilen "Reza Zarrab'ın Amerika'da tutuklanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Bu işin ucunun Türkiye'ye de dokunacağını düşünüyor musunuz?" sorusunu cevaplamış, bazı öngörülerde bulunmuştu.

Hocaefendi, Zarrab'ın yakalanmasının ABD tarafından hükümeti zor duruma düşürmek için yapıldığını belirtmiş, ileri bir tarihte konuşturulacağı tahmininde bulunmuştu.

VİDEONUN TAMAMI:

Günümüzde ise Zarrab'ın ABD'de konuşturulması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu olayı "tarihin en büyük tuzaklarından biri" olarak nitelendirmesi Hocaefendi'nin analizinde ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor. Hocaefendi'nin bu analizlerinin haklılığı ise takipçileri tarafından takdirle karşılandı.

İşte bazı takipçilerininin Alparslan Kuytul Hocafendi'ye mesajı:

Yine Alparslan Kuytul Hocaefendi, “Rıza Sarraf davası ve Kılıçdaroğlu’nun iddia ettiği bazı belgeleri açıklaması” konularında dikkat çeken analizlerde bulundu.    


2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Zamanın Öncüsü 12 Mar 2017 23:43:00

    Liderlik işte budur...Allah sizden razi olsun hocam...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Kardelen 12 Mar 2017 16:28:00

    Hocamız het konuşmasında haklı çıkmıştır onun siyasi ve dini analizleri hep islam çerçevesinde onun için o konuşmalarında yanılma payı yoktur


Yorum Yaz