Beklenen Mektup Furkan Nesli Dergisi Kapağına Taşındı

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yaklaşık 4 ay önce talebe ve sevenlerine hitaben yazdığı mektubuna uzun meşakkatler sonrası ulaşıldı. Sevenlerinin heyecanla ve merakla beklediği mektup, Furkan Nesli Dergisi Temmuz-2018 sayısında kapak konusuna taşındı.

Beklenen Mektup Furkan Nesli Dergisi Kapağına Taşındı
17 Tem 2018 23:46:42

Haksız bir şekilde 159 gündür Bolu F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin, talebe ve sevenleri için yazdığı mektuba aylar sonra ulaşıldı. Furkan Nesli Dergisi’nin Temmuz-2018 sayısında Hocaefendi’nin yazdığı mektup kapak konusuna taşındı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi olan aynı zamanda Furkan Nesli Dergisi yazarlığı yapan Semra Kuytul Hocahanım geçtiğimiz günlerde Hocaefendi’nin emek emek yazdığı mektubun tamamının Furkan Nesli Dergisinde yayınlanacağını duyurmuştu.
Merakla beklenen mektup Furkan Nesli Dergisi’nin 87. Sayısında kapak konusu oldu.

“Zindandan Mektup Var” kapak konusu ile çıkan Furkan Nesli, Hocaefendi’nin emek emek yazdığı, her bir satırında Allah yolunda çekilen çilenin izleri olan bu mektubu okuyucularıyla paylaştı.

 

Furkan Nesli editöründen 87. sayı;

 

Furkan Nesli Dergisinin Siz Kıymetli Okurları!
7 senedir çizgisinden kaymadan yayın hayatına devam eden dergimizde bu sayımızda bambaşka bir kapak konusuyla sizlerleyiz. Zindandan Mektup Var!
Yaklaşık altı aydır kendisinden ayrı olduğumuz Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin o beklenilen çok değerli mektubu elimize ulaştı. Emek emek yazılmış, her bir satırında Allah yolunda çekilen çilenin izleri olan bu mektubu kesmeden, parçalamadan sizlerle paylaşmak istedik.
Furkan Nesli yayın ekibi olarak okurken kâh duygulanacağınız kâh silkinip kendinize geleceğiniz ama okumaya doyamayacağınız bu mektubu siz kıymetli okurlarımızla paylaşmanın onurunu yaşıyoruz.
Rabbimizden dileğimiz Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye tez zamanda tahliye nasip eylesin. Bir dahaki sefere nasihatlerini bizzat kendinden dinlemek temennisiyle sizleri bu özel sayımızla baş başa bırakıyoruz.



0 Yorum

Yorum Yaz