Charlie Hebdo Dergisi Saçmalamaya Devam Ediyor!

Charlie Hebdo’nun genel yayın yönetmeni Gérard Biard, gülmeye ve her şeyle dalga geçmeye devam edeceklerini söyleyerek, “Anneme küfredeni bir yumruk bekler” açıklaması yapan Papa’nın ise saçmaladığını belirtti.

Charlie Hebdo Dergisi Saçmalamaya Devam Ediyor!
10 Şub 2015 10:49:30

Charlie Hebdo’nun genel yayın yönetmeni Gerard Biard, Londra’da bulunan İtalyan La Repubblica gazetesine açıklamalarda bulundu.

23 yıldır bu dergide çalışan ve selefinin bu saldırıda öldürülmesi üzerine genel yayın yönetmenliğini devralan Biard, ara verdikleri yayınlarını 25 Şubat’tan itibaren sürdüreceklerini hatırlatarak, “Bu zamana ihtiyacımız vardı. Halen bir yerimiz yok. Halihazırda Liberation gazetesi bizi binasında konuk ediyor. Kendimize yeni bir yer arıyoruz, ama orada güvenliğin garanti altına alınması lazım” dedi.

 

PEYGAMBERLERİ ÇİZMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bundan sonraki ilk sayının kapağında ne olacağına ilişkin Biard, “Bu konuya ilişkin kendimize sorular yöneltiyoruz, ama henüz cevaplarımız yok. Daha önce yaptığımız işe geri dönmek istiyoruz. Biz değişmek istemiyoruz, yoksa bu salrıyı yapanlara hak verir gibi olur. Gülmeye ve her şeyle dalga geçmeye devam edeceğiz. Muhammed, İsa, Buddha… Aktüalite bizi yönlendiriyor. Biz saplantıların esiri değiliz. Şu günlerde gazete bayilerinde olsaydık, Strauss Kahn’ın alemlerine ilişkin bir kapakla çıkardık” diye konuştu.

Dergiyi yenileyeceklerini açıklayan Biard, tarzlarını değiştirmeden yeni çizerlerle yollarına devam edeceklerini belirtti.

Laikliğin savunucusu oldukları için saldırının hedefi olduklarını ifade eden Biard, bundan geri adım atmayacaklarının altını çizdi.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Olgay Çelik 01 Oca 1970 02:00:00

    Hocam Rabbim sizden razı olsun, başımızdan eksik etmesin inşallah


Yorum Yaz