Corona virüsü sebebiyle son bir saatte 57 kişi öldü

Dünya corona virüsü ile mücadelesini sürdürürken başta Çin olmak üzere birçok bölgede karantina önlemleri alınmaya devam ediyor. Vaka sayısının 20 binlere yaklaştığı koronavirüste ölü sayısı ise 362 oldu, son bir saatte ölenlerin sayısı ise 57 oldu

Corona virüsü sebebiyle son bir saatte 57 kişi öldü
03 Şub 2020 13:18:16

Koronavirüs bulaşan vaka sayılarında son 24 saatte oldukça hızlı bir artış yaşandı. 17 bin 457 kesin tespit edilen vakanın bulunduğu hastalıkta şimdiye kadar ölenlerin sayısı 362 oldu. İşte virüsle ilgili son dakika haberleri ve hastalığa ilişkin detaylar…

TRABZON’DA CORONA VİRÜSÜ ALARMI

Van’dan aracı ile gelen Çinli turistin polis ekipleri tarafından durdurulmasının ardından bölgeye sağlık personelleri çağrıldı. Uzman ekip tarafından gerçekleştirilen kontrollerin ardından Çinli turistte koronavirüse rastlanmadığı bilgisi paylaşıldı.

SON 34 SAATTE 57 KİŞİ ÖLDÜ

Çin başta olmak üzere birçok bölgeye yayılan virüste son 24 saatte hayatını kaybeden kişi sayısı ise 57 kişi olarak açıklandı.

Tayland’da corona virüsü teşhisi konulan bir hasta HIV ve grip aşısı birleştirilerek tedavi edildi. Aşı süreci çalışmalarının hızla devam ettiği virüsteki bu gelişme hastalığın tedavisi açısında büyük önem taşıyor.

CORONA VİRÜSÜ BELİRTİLERİ NELER?

Gribal enfeksiyon ve üst solunumu yolu hastalıkları ile benzer belirtiler gösteren coronanın bilinen belirtileri şöyle…

İştahsızlık ve kilo kaybı

Ateş

Halsizlik ve durgunluk

Karın bölgesinin şişmesi

Görme sorunları, gözün sulanması ve gözde renk değişimi

Solunum sorunları ve nezle

Denge sorunları

Genel psikolojik durumda değişme


Etiketler:   coronavirüs


0 Yorum

Yorum Yaz