Davutoğlu 'Biz Sırat ı Müstakim Üzereyiz'

‘Milli Mücadele Müslüman için farz-ı ayn’ fetvasını hatırlattı, AKP’ye destek istedi

Davutoğlu 'Biz Sırat ı Müstakim Üzereyiz'
06 Şub 2015 13:15:04
Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün partisinin Meclis grubunda yaptığı konuşmada ilginç ifadelerle partisine destek istedi.   Davutoğlu, Milli Mücadele sırasında Denizli Müftüsü Ahmet Hulusi Efendi’nin, ‘düşman istilasına karşı mücadele etmenin her Müslüman için farz-ı ayn olduğu’ fetvasını hatırlatıktan sonra, “Ben de şimdi buradan 95 yıl sonra bir kez daha bütün bir milletimize çağrıyla bir şekilde 100. yıla yürürken temel ilkemizi vurguluyorum. Herkes yeni bir Misak-ı Milli’de buluşmalı ve bu Misak-ı Milli’nin hedefi doğrultusunda elinde ne varsa heybesinde ne varsa bu mücadeleye katılmalı.” dedi.  Ardından muhalefet partilerine ‘siz hepiniz ben tek’ çağrısı yaparak, “Tek tek gelmeyin hepiniz birlikte gelin. Hepinize karşı zafer kazanmak bizim için daha da zevk verici olacak.” ifadelerini kullandı. Paralele dokundurmayı  da ihmal etmedi. Muhalefet partilerini kastederek, “Onlar paralelle paralel bir şekilde yürümeye devam etsinler. Biz sırat-ı müstakimde yürümeye devam ediyoruz, devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Günde kırk defa Fatiha okuyoruz ve 'Ya Rabbi bizi sırat ı müstakime ulaştır gazaba uğrayanların ve sapmışların ( yahudi ve hristiyanlar' ın ) yoluna değil' diyoruz onların ne yolundan ne yanından ayrılıyoruz ve hala sırat ı müstakim diyoruz . Ne hazin!!! Haramların, yalanların olduğu bir yol sırat ı müstakim olamaz .Bu Allah ın dinine hakarettir Olsa olsa haddi aşanların yolu olur.


5 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Salih 02 Eki 2015 15:35:00

    Sıratı Mustakimde olan bir Başbakan,Zina Evleri,İçki haneler,Kumar Haneler Neden Açık hala acaba.Önünüze geldimi açılışı için imza veriyorsunuz.Sıratı mustakim haramlara imza atarak olmaz.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ramazan yavuz 02 Eki 2015 08:53:00

    siz sırat-ı müstakim üzerinde olmanıza hiç ihtimal yok çünkü sokaklar küfür dolu içki artmış zina artmış kadın cinayetleri artmış ve saymayacağım kadar çok siz bunların bir tanesinin bile önüne geçemiyorsunuz kalkıp birde halkı kandırıyorsunuz bu adam kandırmaktan başka bir şey değildir.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Mehmet Ceviz 02 Tem 2015 17:43:00

    Paralele destek cikmayalim, bu Hak davada AKP'ye destek olalim, sırat ı müstakim üzere olmak yahudi ve hiristiyanlarla ittifak kuranlara karşi durmaktir

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Fatih BAHÇECİ 02 Tem 2015 17:26:00

    KUR'AN DERSLERİ DERNEK PROSEDÜRÜNE UYGUN DEĞİLMİŞ..rnİslam ümmetinin kurtuluş reçetesi olan AKP(!) ümmetin yolunu açabilmek için Furkan Derneği Sincan Şubesi'ni kapatıyor. Gerekçe olarak 15 tatilde dernek binasında yapılan Kur'an dersleri gösteriliyor..rnKur'an dersleri dernek prosedürüne uygun değilmiş. Her türlü adam kayırmanın , kirli çıkar ilişkilerinin , ihaleye fesat karıştırmanın , gücü görünce şımarmanın , müslüman kardeşini Irak'ta sattığı gibi Türkiyede de satmanın örneklerini bize en güzel şekilde öğreten AKP hükümeti bizleri şaşırtmadı.rnHocamız konferans engellemeleri başladığında "Zannetmeyin ki bu olay böyle kalacak , yakında her türlü iftiralara hazır olun, Vakfımızı da kapatmak isteyecekler." diyerek olayın sadece "konferans" olmadığını belirtmişti.rnAKP siyasileri Allah'a hesap vereceği gibi bu gibi haksızlıklara sessiz kalan her destekçisi de vebal altındadır.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    mazlum 01 Oca 1970 02:00:00

    fatih bey neden islami çalışmalarından dolayı tutuklanan 100 lerce müslüman varken sesinizi duymadık.sessiz kalanlar vebal altındadır diyorsunuz ya.yoksa onlar furkan vakfına hizmet etmediği için mi?ucu size dokununca bas bas bağırmaya başladınız.Allah bize ümmet şuuru nasip etsin.amin.


Yorum Yaz