Efkan Ala: Vatandaşımızın ekonomik sıkıntılar çektiğinin farkındayız

AKP Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, vatandaşların ekonomik sıkıntılar yaşadığının farkında olduklarını belirterek, AKP’nin inisiyatif alacağını söyledi.

Efkan Ala: Vatandaşımızın ekonomik sıkıntılar çektiğinin farkındayız
22 Tem 2021 13:27:51

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, partisinin Bursa il başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Programın ardından açıklamalarda bulunan Ala, ekonomik sıkıntılar ve diğer alanlardaki problemlerin farkında olduklarını söyleyerek ‘inisiyatiflere’ vurgu yaptı.

Efkan Ala, “Geldiğimiz yerde geriye dönüp baktığımızda, aldığımız mesafe çok lakin ileriye hedeflerimize baktığımızda, alacağımız yol da çok uzun. Onun için gerçekçi, hakikatten yana ve her şeyi çok alanlı, eş zamanlı düşünerek ve yaparak yola devam edeceğiz.” diye konuştu.


 
Pandemi dolayısıyla dünyadaki sorunlara dikkat çeken Ala, bu süreci en iyi yöneten ülkelerden birinin Türkiye olduğunu savundu. Ala, konuşmasına şöyle devam etti:

“Elbet biz bu süreci en iyi yönetmeye çalışan ve en iyi yöneten ülkelerden biriyiz. Birçok tedbir aldık, vatandaşımızın da ekonomik yönden bazı sıkıntılar çektiğinin farkındayız, diğer alanlarda ortaya çıkan problemlerin farkındayız. Bunları da AK Parti, bugüne kadar aldığı inisiyatifler gibi inisiyatifler alarak çözecek, her şeyi yerli yerine koyup yoluna devam edecektir. Hedefimiz, nasıl ki dışarıda barış ve huzur içinde bölgesel iş birliği yapıp ticaret ve ekonomimizi geliştirmek, oralarda yaşayan insanlara huzur ve güven götürmekse, içeride de Türkiye’yi gelişmiş, kalkınmış, hedeflerine ulaşmış ve daha da ileriye emin adımlarla giden, dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokmaktır. Bunun için de yapılması gerekenleri yapıyoruz, yapacağız. Burada da en büyük gücümüz bu birliktelik, dayanışma ve yürek birlikteliğidir. Onun için hepimiz konuşacağız, paylaşacağız, sorunların üzerine birlikte gideceğiz.”



0 Yorum

Yorum Yaz