Elâzığ Belediyesi: 3 ay boyunca su ücretsiz olacak

Elâzığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 3 ay süresince abonelerden su tüketim bedeli alınmayacağını ve doğalgaz şirketinden de bu yönde bir karar almalarını beklediklerini belirtti.

Elâzığ Belediyesi: 3 ay boyunca su ücretsiz olacak
21 Şub 2020 14:58:37

Elâzığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaşanan 6,8 şiddetindeki depremin ardından şehrin yaralarının sarılması için seferber olduklarını belirterek üç ay boyunca su tüketim bedelinin alınmayacağını bildirdi.


Şerifoğulları, "Mart ayı Belediye Meclisimizde gerekli kararı alarak depremin olduğu 24 Ocak tarihinden geçerli olmak üzere 3 ay süresince abonelerimizden su tüketim bedeli almayacağız.


Sosyal belediyecilik ilkemizle vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmaya katkı sağlayacak bu müjdeyi hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Ön ödemeli kartlı su sayacı kullanan abonelerimiz de bu imkândan yararlanacaklar. Bir aylık su tüketim bedelinin Elâzığ Belediyesine toplam maliyeti 3,5-4 milyon TL'dir. Ama vatandaşımızın canı sağ olsun. Biz elimizden geleni yapacağız. Vatandaşlarımızdan aldığımız destek, onlara hizmet olarak geri dönecektir." ifadelerini kullandı.


Şerifoğulları, doğalgaz şirketinden de bu yönde bir karar beklediklerini söyledi. 


Etiketler:   deprem


0 Yorum

Yorum Yaz