"Esirlere Verdiğimiz Sözü Yerine Getireceğiz"

Şehit İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal zindanlarında tutulan esirler davasının önceliklerinin en başında kalmaya devam edeceğini, esirlere vefalı olacaklarını ve onları işgal zindanlarından kurtarmak için çalışacaklarını ifade etti.

"Esirlere Verdiğimiz Sözü Yerine Getireceğiz"
10 Mar 2015 12:38:42

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı Şehit İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal zindanlarında tutulan esirler davasının önceliklerinin en başında kalmaya devam edeceğini, esirlere vefalı olacaklarını ve onları işgal zindanlarından kurtarmak için çalışacaklarını ifade etti.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, bugün (9 Mart Pazartesi) öğle saatlerinde sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'daki hesabında yaptığı açıklamada, Filistin halkına ve esirlere seslenerek, "Esirler davası önceliklerimizin başındadır. Tarih bunu yazmış, günümüz şahit olmuş ve Allah'ın izniyle gelecek de bunu ispat edecektir" dedi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın kurulduğu günden bu yana esirleri özgürlüğe kavuşturma meşalesi taşıdığını bildiren Ebu Ubeyde, Filistinli son esir özgürlüğe kavuşuncaya kadar da öyle kalacağını söyledi.

Ebu Ubeyde'nin bu açıklamaları işgal yönetiminin zindanlardaki esirlerin yerlerini değiştirdiği bir döneme denk geldi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın elinde işgal ordusunun Gazze Şeridi'ne açtığı son savaşta esir aldığı işgal askerleri bulunuyor.

 



0 Yorum

Yorum Yaz