Furkan Gönüllüleri Kornaya Basarak "Hocam Burdayım" Mesajı Verdi

Furkan Gönüllülerinin iki kısa bir uzun kornaya basarak verdikleri Hocam Burdayım mesajı sosyal medyada gündem oldu.

Furkan Gönüllüleri Kornaya Basarak "Hocam Burdayım" Mesajı Verdi
31 Tem 2019 13:57:46


Geldiğinde İki kısa Bir Uzun Kornaya Bas

18 aydır büyük bir hukuksuzlukla Bolu F Tipi cezaevinde tutulan Alparslan Kuytul Hoca, bir önceki gün ailesiyle yaptığı görüşte eşine "çarşmaba çay kahve içme etkinliği için cezaevi önüne geldiğinde iki kısa bir uzun kornaya bas, geldiğini anlıyayım" dedi. Aralarında bu şekilde bir diyaloğun geçtiğini, Semra Hocahanım twitter üzerinden şu şekilde duyurdu.

"Hocam Burdayım" Mesajı

Hocahanım ise eşi Alparslan Hoca ile anlaştıkları üzere etkinliğin başlamasıyla, Bolu Cezaevi önünden iki kısa bir uzun şekilde kornaya basarak "Hocam Burdayım" mesajı verdi.

Furkan Gönüllülerinden Kornalı Destek

Hocahanım'ın yaptığı paylaşımlar sonrası Furkan Gönüllülerinin ise kornalı destek mesajları gecikmedi. Açılan Hocam Burdayım etiketi kısa sürede TT olurken, gönüllüler çektikleri kornalı videolar ile etikete destek verdi.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından yoğun ilgi gören etikette, farklı şehirlerden, iki kısa bir uzun şekilde basılan korna videoları paylaşıldı


Ortaya Renkli Görüntüler Çıktı

Kullanıcıların, Alparslan Hoca' ya manen destek olmak ve kendisine burdayız, yanınızdayız mesajı vermek adına yaptıkları kornalı paylaşımlarla sosyal medya renkli görüntülere sahne oldu.


İşte o renkli paylaşımlardan bazıları;




0 Yorum

Yorum Yaz