Furkan Gönüllüleri Kudüs İçin Bir Araya Geldi!

Furkan gönüllüleri, Adana Atatürk Parkında "Kudüs" konulu basın açıklaması gerçekleştirdi. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı açıklamaya yüzlerce kişi katıldı.

Furkan Gönüllüleri Kudüs İçin Bir Araya Geldi!
02 Şub 2020 16:22:27

ABD ve İsrail'in ilan ettiği yüzyılın anlaşmasına bir tepki de Furkan gönüllülerinden yükseldi. Bugün Adana Atatürk Parkında yüzlerce gönüllü Kudüs'e sahip çıkmak amacıyla bir araya geldi.

Basın açıklaması gerçekleştirilen parkın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alınırken, açıklama Adanalıların yoğun ilgisini çekti.

Basın açıklamasında, yüzyılın anlaşmasının aslında yüzyılın işgali olduğu ifade edilirken Kudüs Müslümanlarının vurgusu yapıldı.

Her zaman Filistinlilerin yanında olduklarını ifade eden gönüllüler, İsrail'i tanımadıklarını ve asla tanımayacaklarını belirti.

Aralıklarla "İşgalci İsrail Filistin'den defol", "Kudüs Müslümanlarınındır", "Yeryüzü Bizim, Kudüs Bizimdir", "Mescidi Aksa onurumuzdur ", "Katil İsrail, Katil Amerika" sloganlarının atıldığı açıklamanın ardından Grup Furkan Filistin temalı ezgilerini seslendirdi.

Yoğun katılımlı açıklamada gönüllüler, Türkçe ve Arapça olmak üzere çeşitli dillerde İsrail'i tanımadıklarını ve Kudüs'ün Müslümanlara ait olduğu mesajını verdi.

Grup Furkan'ın ardından Alparslan Kuytul Hoca söz hakkı alarak önemli açıklamalarda bulundu.

Programdan görüntüler;

Resim

Resim

Resim




0 Yorum

Yorum Yaz