• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Furkan Gönüllüleri "Susturma Operasyonunu" 28 Haftadır Basın Açıklamalarıyla Protesto Ediyor!

Furkan Gönüllüleri "Susturma Operasyonunu" 28 Haftadır Basın Açıklamalarıyla Protesto Ediyor!

Türkiye'de son 7 aydır Furkan gönüllüleri tarafından her hafta pazar günü mutat olarak farkındalık oluşturma amaçlı basın açıklamaları yapılmaya devam ediyor.

Furkan Gönüllüleri "Susturma Operasyonunu" 28 Haftadır Basın Açıklamalarıyla Protesto Ediyor!
16 Haz 2019 14:59:17

30 Ocak 2018 tarihinde Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfına yapılan haksız operasyon sonrası eylem ve etkinliklerine bir an dahi ara vermeyen Furkan gönüllüleri, gerçekleştirdikleri eylemlerde; eylem çeşitliliği ve orijinalliğin yanısıra etkinliklerini düzenli gerçekleştirmeleri açısından da dikkat çekiyor.

Gönüllüler, 5 Aralık 2018'den itibaren her hafta mutat olarak Türkiyenin yarası olarak nitelendirilebilecek çeşitli konularla ilgili basın açıklaması düzenliyor.

Tüm olumsuz hava şartları ve polis engellerine rağmen aralıksız devam eden bu basın açıklamalarında gönüllüler, özelde Alparslan Hoca ve Furkan Vakfı başkanı Ali Alagöz için genelde ise tüm mazlumlar için adalet talep ederek bireysel ve toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Haftalardır sekteye uğramadan devam eden basın açıklamaları, pankart ve dövizlerle sloganlar eşliğinde Adana Atatürk Parkında bazı haftalarda ise Adana Merkez Park'ta gerçekleştiriliyor.

Türkiye ve dünya müslümanlarının sorunlarına duyarsız kalmayan gönüllüler, gündeme dair önemli konuları da basın açıklamalarına taşıyor.

Basın açıklamalarında yaptıkları konu seçimleri ile dünyanın hiçbir yerinde olan zulümlere karşı sessiz kalmayacaklarını gösteren gönüllüler, onlarca basın açıklamasına imza attı.

Gönüllüler, "Alparslan Kuytul Hocaya Özgürlük", Alparslan Kuytul Hoca ve Furkan Vakfı Mahkemesine Dair Hakikatler" " Zulme Karşı Mücadele" gibi Alparslan Hocaya dair yapılan hukuksuzlukları konu edinen basın açıklamalarının yanı sıra Yeni Zelandadaki Terör Saldırılarına, Mısırdaki İdamlara, Yemendeki İnsani Krize ve Darbeler gibi çeşitli sorunlara karşı da basın açıklaması düzenliyor.

Öte yandan "Tevhidden Medeniyete", Tevhid Manifestosu" şeklindeki basın açıklamalarıyla da İslami hakikatlere dikkat çekiyorlar.

Uzun soluklu mutat basın açıklamaları ile Türkiyedeki ölümcül sessizliği bozan gönüllüler, basın açıklamalarını haksızlık ve zulümler devam ettiği müddetçe sürdürmeyi hedefliyor.

Toplumun büyük bir kesiminin, korku havasının esaretinde bulunduğu bir dönemde düzenli yapılmasıyla tarihe geçecek nitelikte olan basın açıklamalarından bazıları;

Alparslan Hocanın Haksız Tutukluluğuna Karşı Furkan Gönüllülerinden Basın Açıklaması   Furkan Gönüllülerinden Tüm Mazlumlar İçin Basın Açıklaması   Furkan Gönüllülerinden "Tevhidden Medeniyete" Konulu Basın Açıklaması   Furkan Gönüllüleri Bu Pazar da Doğu Türkistanlı Müslümanlar İçin Toplandı!   Furkan Gönüllülerinden Yemen İçin Dört Dilde Basın Açıklaması!   Yurt İçi ve Yurt Dışındaki Furkan Gönüllülerinden Sisi Zulmüne Karşı Basın Açıklaması!   Furkan Gönüllülerinden Basın Açıklaması: Bir Ramazan Bayramı Daha Geldi, Zulüm Devam Ediyor   Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkında Atılan İftiralarla İlgili Basın Açıklaması!   Furkan Gönüllülerinden ‘Alparslan Kuytul Hocaya Özgürlük’ Konulu Basın Açıklaması   Adalet Mücadelesine Bu Hafta da Devam Edildi   Furkan Gönüllülerinden "SUSTURMA OPERASYONU" Konulu Basın Açıklaması

Furkan Gönüllülerinin Basın Açıklamalarından Çeşitli Görüntüler;

 

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz