Furkan Gönüllülerinden Vakfa Atılan İftiraya Tepki! "Yetkililer Neden Suskun?"

Furkan Vakfı Gönüllüleri, vakıf üzerine atılan 'kurban etlerinin stoklanıp ticari amaçla kullanılması" karalamalarına sosyal medyadan tepki göstererek olayı gündeme taşıdı. Vakıf ile herhangi bir ilgisi olmadığı ispatlanan etlerle ilgili henüz açıklama yapmayan yetkililerin, neden suskun oldukları merak konusu olmaya devam ediyor.

Furkan Gönüllülerinden Vakfa Atılan İftiraya Tepki! "Yetkililer Neden Suskun?"
21 Ağu 2020 17:53:46

"Özür Bekliyoruz" 

Haklarında bir itibar suikasti planlandığını düşünen Furkan Eğitim Ve Hizmet Vakfı gönüllüleri, sosyal medya hesaplarından yetkililere gösterdikleri tepkide, vakfın söz konusu etlerle bağlantısı olmamasına rağmen henüz resmi bir ağızdan açıklama gelmediğini vurguladı. 

Semra Kuytul Hocahanım da sosyal medya hesabından paylaştığı iletide: "Basın polisinin ajanslara verdiği yanlış bilgilerden dolayı en azından bir özür bekliyoruz, kurum onuru bunu gerektirir" ifadelerini kullandı.

Semra Kuytul'un paylaşımları şu şekilde;


"Tekzip Yayınlanmak Zorunda" 

Söz konusu olayın iç yüzünü araştırmadan haber yapan mercilerden de herhangi bir tekzip haberi gelmediğini dile getiren gönüllüler, adı geçen firma sahibinin, etlerin temiz ve kendisine ait olduğunu bildirmesine rağmen yaptıkları haberlere yalanlama getirmeyen ajansların, atılı suça ortak olduklarını belirtti.

Furkan gönüllülerinin yaptığı paylaşımlardan bazıları ise şöyle;




0 Yorum

Yorum Yaz