Harbiyeli Annesinden Furkan Gönüllülerine Destek!

Harbiyeli annesi Melek Çetinkaya, Furkan gönüllülerinin Adana Atatürk Parkında gerçekleştirdikleri basın açıklamasına katıldı. Alparslan Kuytul Hocanın mazlumiyetine inandığını ifade eden Çetinkaya, " Alparslan Bey, mazlumları savunduğu için hapiste" dedi.

Harbiyeli Annesinden Furkan Gönüllülerine Destek!
04 Kas 2019 17:30:23

15 Temmuz sonrası müebbet hapis cezası alan Harbiyeli öğrenci annesi annesi Melek Çetinkaya, Adana Atatürk Parkındaki basın açıklamasına katılarak desteğini sundu.

Gönüllülerin düzenlediği basın açıklamasında kendisine de söz hakkı verilen Çetinkaya, basın açıklamasına katılma sebebinin Alparslan Hoca'nın masumiyetine dair duyduğu inanç olduğunu dile getirdi.

Çetinkaya sözlerini "Alparslan Bey, Masum harbiyeli askerleri, KHK'lıları ve mazlumları savunduğu için hapiste, bunu herkes biliyor" diyerek sonlandırdı.

Semra Kuytul Hocahanım ise harbiyeli öğrencilerin hakkını savunması için mikrofonu tekrar kendisine uzattığında ikili arasında sıcak bir diyalog yaşandı.

Mikrofonu tebessüm ederek eline alan Çetinkaya'nın "Ben Alparslan Beyin hakkını savunuyorum, onlar Harbiyeli öğrencilerin hakkını" ifadelerini ise katılımcılar alkışlayarak destekledi.

Hiçbir mazlumun kimliğine bakmadan hepsini savunacağına dair söz verdiği belirten Harbiyeli annesi, konuşmasını teşekkür ederek tamamladı.




0 Yorum

Yorum Yaz