Hocalara iftira atılmaya devam ediliyor!

Önce Nureddin Yıldız, ardından Alparslan Kuytul, şimdi de Ebubekir Sifil... Hocalara ve hocalar üzerinden İslam'a iftiralar devam ediyor.

Hocalara iftira atılmaya devam ediliyor!
07 Mar 2015 15:32:29

Vahdet gazetesi Yazarı Ebubekir Sifil Hoca’ya sosyal medyada iftirada bulunuldu.
İslam’a ve müslümanlara savaş açanların buluşma noktası olarak bilinen Ekşi Sözlük adlı sosyal paylaşım sitesinde birileri Sifil Hoca’nın “Kadınlar dışarı çıkmazlar ise ne tecavüz olur nede başka ahlaki değerlerimize zarar verebilecek olumsuzluklar” dediğini ileri sürdü.

Bazı haber siteleri de bu iftirayı daha önce yaptıkları gibi anında yayıp, yorumlar yaparak, Sifil Hoca’yı da hedef gösterdi. Oysa Sifil Hoca asla böyle bir söz söylememiş, böyle bir şey yazmamıştı; bu sözler Sifil Hoca’ya ait değildi.

SİFİL HOCA’DAN NET AÇIKLAMA

Ebubekir Sifil Hoca, twitter hesabından bir açıklama yaparak “twitter’da benim böyle dediğim iftirası yayılıyor” diye takipçilerini bilgilendirdi.

Sifil Hoca ayrıca, “Ben böyle bir söz söylemedim. Böyle bir cümle yazmadım. Bu adi iftirayı ortaya atan ve yayan alçaklar ya böyle dediğimi ispat ederler ya da tescilli birer namussuz olduklarını kabul etmiş sayılırlar” diyerek net bir açıklamada bulundu. 

KURMACA OLDUĞUNU FARK EDİNCE KALDIRDIK” AÇIKLAMASI

Bu arada, Ekşi Sözlük’ten yayılan bu iftiraya alet olan internet kullanıcılarından Sözcü-Kalem, “biz söylemin kurmaca olduğunu fark ettiğimizde içeriği kaldırdık. Bizden alıp paylaşanlardan sorumlu değiliz” diye açıklama yaptı.

Daha önce de Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin bir soruya verdiği cevap cımbızlanarak çarpıtılmış, sosyal medyada büyük bir karalama kampanyası başlatılmıştı. Ancak bu karalama kampanyası da çok kısa bir sürede ortaya çıkarılmıştı.

İslam'a direk saldıramayanlar, hocalar üzerinden İslam'a saldırmaya çalışıyorlar. Bu kimselerin derdi İslam'ı, hükümlerini ve Müslümanları çağdışı göstererek kendi medeniyetlerini insanlara hoş göstermektir.



0 Yorum

Yorum Yaz