HSK'ya bir liste de Alparslan Kuytul Hoca'dan!

Alparslan Kuytul Hoca, HSK'nın, Osman Kavala'yı tutuklayan hakimlerin listesini istemesini değerlendirdi. "Çok mazlum var bu ülkede, HSK talimat ile çok kişiye zulmeden bütün hakim ve savcıların listesini istemeli" diyen Alparslan Hoca, kendisini hukuksuzca tutuklatan ve ceza veren hakimlerin de tek tek ismini açıkladı.

HSK'ya bir liste de Alparslan Kuytul Hoca'dan!
14 Kas 2020 21:20:34

Alparslan Hoca, tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen 'Osman Kavala'' sorusu üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nun, tutuklu iş adamı Osman Kavala'yı tahliye etmeyen hakimlerin listesini istemesi üzerine sorulan soruyu yanıtlayan Alparslan Hoca, hakimlerin isimlerinin istenmesinin; devranın değiştiğinin alametleri olduğunu söyledi. 

Osman Kavala'yı tanımadığını haberlerde duyduğu kadarıyla gezi olaylarının finansörü gibi lanse edildiğini belirten Alparslan Hoca, Kavala'nın dosyası hakkında " Osman Kavala'yı kim tanır Türkiye'de ki Türkiye Cumhuriyetini devirecekmiş gibi gösteriliyor. Bir adamı susturmak istedikleri zaman böyle yalanlarla susturuyor, hapse atıyorlar" 

Kendisinin de susturulması için tutuklatıldığını ve Erzin Olayları Mahkemesin'de ceza verildiğini söyleyen Alparslan Hoca, "Erzin olaylarında sadece ben ceza aldım. Ben tek başıma polislerin görevini yapmasına engel olmuşum, ben neymişim! Tek başıma ben mi yüzlerce polise engel olmuşum? Hedeflerinde ben olduğum açıkça meydanda. Böyle yalanlar, büyük laflar söyleyerek ağır ceza veriyorlar" dedi.

Alparslan Hoca kendisini tutuklayan hakimlerin listesini verdi

HSK'nın sadece Kavala'nın tahliye edilmemesi için talimat alan hakimlerin isimlerini değil , talimat ile çalışan tüm hakim ve savcıların isimlerini istemesi gerektiğini söyleyen Alparslan Hoca, "madem HSK, bu şekilde talimat alan hakimlerin isimlerini istiyor o halde ben de onlara isim vereyim" diyerek kendisini hukuksuzca tutuklatan ve Erzin Olayları mahkemesinde ceza veren hakim ve savcıların listesini verdi:

"Beni tutuklayan hakim 2. sulh ceza hakimi Çağrı Burak Türk, adını veriyorum. İlk tutuklanmamı isteyen terör savcısı Çağlar Ertaş, adını veriyorum. İkinci tutuklamayı yapan 4. Ağır ceza Mahkemesi tahliye ettikten sonra yan odadaki aynı derecedeki mahkeme 5. ağır ceza mahkeme başkanı Kadir Kuru, adını veriyorum. Erzin'de ceza veren hakim hiçbir suçumuz olmadığı halde kendileri zulmettikleri halde ceza veren hakim Hasan Erdem, adını veriyorum. "

Kendisinin ve arkadaşlarının da zulme uğradığını söyleyen ve ülkede nice ailelere zulmedildiğini, nice hayatların karartıldığını , nice çocukların yetim nice kadınların dul kaldığını söyleyen Alparslan Hoca, "bu dünyanın mahkemesinde olur mu bilmiyorum ama mahkeme-i Kübra da iki elim iki yakanızdadır ey bu zulmü yapan hakimler savcılar emniyetçiler istihbaratçılar biz ahirete iman eden insanlarız orada Allah'ın mahkemesinde hesabını vereceksiniz bu dünyada Bile bakın davran değişmeye başlıyor" dedi.

Her hakim ve savcının da aynı olmadığını bazı vicdan sahibi olanların ağır cezada değil de daha aşağı mahkemelerde görev aldıklarını belirten Alparslan Hoca, konuşmasını şu cümlelerle sonlandırdı:

"Mazlumun ahı indirir şahı bu kadar ah alanlar iflah olmazlar" 

HABER VİDEOSU:




0 Yorum

Yorum Yaz