Instagram'dan yeni özellik

Sosyal medya platformu Instagram, eski paylaşımları düzenleme özelliği getiriyor. Ortaya çıkan ekran görüntülerine göre daha önceki paylaşımların yerini değiştirmek mümkün olacak.

Instagram'dan yeni özellik
13 Oca 2022 19:20:37
Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram, uzun süredir kullanıcıların talep ettiği bir özelliği test etmeye başladı. NTV'nin haberine göre, bağımsız geliştirici Alessandro Paluzzi'nin tespit ettiği yeni özeliğe göre kullanıcılar profil sayfalarındaki paylaşımları istedikleri gibi düzenleyebilecek. Sosyal medya platformu şu anda kronolojik sıralamaya izin veriyor. Ancak yeni özellikle eski gönderilerin öne çekilebilmesi mümkün olacak.

Hikayeler için de yeni bir özellik geliyor

Instagram hikayeler için de yeni bir özellik geliştiriliyor. Test süreci başlayan bir diğer yeni özellikle birlikte atılan story'ler için beğeni imkanı olacak. Mesaj gönder işaretinin yanında ufak bir kalp çıkacak ve oradan beğeni atılabilecek. Bu özellik henüz sınırlı sayıda kullanıcıya açıldı. Türkiye'den de bazı kullanıcılar özelliğe eriştiğini belirtti.
Etiketler:   instagram


0 Yorum

Yorum Yaz